The Brothers Sun stop na slechts één seizoen

De serie The Brothers Sun draaide om de avonturen van Charles Sun, een Taiwanese gangster op zoek naar gerechtigheid in de straten van Los Angeles. Justin Chien bracht Sun tot leven op het scherm, en wat een rit was het! Met een Rotten Tomatoes-score van 91% kun je gerust zeggen dat dit een van die series was waar je gewoon niet genoeg van kon krijgen.

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van The Brothers Sun:

 Netflix haalt de stekker eruit

Maar helaas, Netflix had andere plannen. Ondanks lovende kritieken en fans die smachtten naar meer, besloten ze om de stekker eruit te trekken na slechts één seizoen. Serieus Netflix, wat gebeurt er? Het is als een cliffhanger zonder een vervolg – frustrerend tot op het bot!

Natuurlijk reageerde Justin Chien op Instagram met een hartverwarmende boodschap aan zijn trouwe fans. Maar dat kon de pijn niet wegnemen bij de trouwe kijkers, die hun teleurstelling luidkeels uitten op sociale media. Ze begrijpen niks van de keuze van Netflix.

Redenatie achter het annuleren van verdere seizoenen

Volgens geruchten zou Netflix’ beslissing gebaseerd kunnen zijn op kijkcijfers en kijkgedrag. Schijnbaar kijken ze naar hoeveel mensen een serie tot het einde volgen voordat ze de stekker eruit trekken. Als dat zo is, dan moeten sommige mensen echt eens nadenken over hun bingewatching gewoonten.

Wederom en andere geweldige serie die voortijdig wordt afgebroken. Laten we hopen dat Netflix zich bedenkt en ons een tweede kans geeft op een portie The Brothers Sun. Fans wachten in spanning af, met afstandsbedieningen in de aanslag en een zak popcorn bij de hand.