Razendpopulaire hitserie The Blacklist

Het tiende seizoen van The Blacklist, dat oorspronkelijk in 2023 werd uitgezonden en het verhaal van Red Reddington afrondde, is eindelijk gearriveerd op Netflix. Voor fans die geen toegang hadden tot reguliere televisiekanalen, was het een lange wachttijd tot de nieuwe afleveringen beschikbaar werden gesteld op het populaire streamingplatform. Op zondag 11 februari werd het volledige tiende seizoen van de serie toegevoegd aan de Netflix-bibliotheek, waardoor alle 218 afleveringen op één plek te vinden zijn.

Het duurde niet lang voordat fans massaal begonnen te bingewatchen van het laatste seizoen van de serie. Slechts drie dagen na de release klom The Blacklist terug naar de top van de Netflix Top 10 TV Shows-lijst. Een bewijs van zijn blijvende populariteit.

Bekijk hier de trailer van The Blacklist seizoen 10:

Het verhaal van The Blacklist

The Blacklist draait om Raymond Red Reddington, een voormalig officier van de Amerikaanse marine-inlichtingendienst die twintig jaar lang van de radar was verdwenen, totdat hij zich overgeeft aan FBI-assistent-directeur Harold Cooper in het J. Edgar Hoover-gebouw in Washington, D.C. Hij wordt vervolgens naar een FBI-“black site” gebracht, waar Reddington verklaart dat hij de FBI wil helpen om de criminelen en terroristen op te sporen waarmee hij de afgelopen twintig jaar heeft samengewerkt. Deze individuen zijn zo gevaarlijk en sluw dat de Amerikaanse overheid zich niet eens bewust is van hun bestaan.

Met zijn meeslepende verhaallijnen, complexe personages en onverwachte plottwist heeft The Blacklist zich gevestigd als een van de meest geliefde misdaadseries op televisie en streaming.

Reviews op IMDb, Rotten Tomatoes en van de normale kijkers

The Blacklist staat uiteraard al jaren bekend als een behoorlijke serie. Op IMDb heeft de serie een rating verdiend van een 7,9/10. Op Rotten Tomatoes hebben alle seizoenen het nog veel beter gedaan. Hier verdiende de serie namelijk een gemiddelde score van een 91% op de Tomatometer.

Op Twitter laten fans zich ook positief uit dat het tiende en tevens laatste seizoen dan ein-de-lijk op Netflix is beland. Bekijk hier wat voorbeelden:

review the blacklist

review the blacklist seizoen 10 netflix