Victoria’s Secret Fashion Show maakt een come-back

De Victoria’s Secret Fashion Show, die eerder een podium bood aan werelds meest uitdagende vrouwen zoals Doutzen Kroes, Naomi Campbell en Bella Hadid, krijgt een frisse look. Volgens een Instagrambericht van de organisatie zal de vernieuwde show “laten zien wie we vandaag de dag zijn”. Een belofte die onze nieuwsgierigheid prikkelt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Victoria’s Secret belooft ons precies te geven waar we om hebben gevraagd: de knappe dames, de catwalk, de mode, de legendarische vleugels en natuurlijk het entertainment, allemaal gezien door een moderne lens die onze tijd zou moeten weerspiegelen. Klinkt als een show die we niet willen missen, toch?

Een ommekeer na bakken kritiek

Na kritiek en dalende kijkcijfers werd de show in 2018 voor het laatst georganiseerd. Het jaar daarop werd zelfs besloten om de stekker er helemaal uit te trekken, allemaal om de marketingstrategieën van Victoria’s Secret op de kop te gooien en compleet te veranderen.

Een van de pijnpunten en veelgegeven kritiek op de show was een gebrek aan inclusiviteit. Maar dit keer belooft het merk een show die inclusiever is dan ooit tevoren. Op hun website laten ze weten dat de Victoria’s Secret Fashion Show van 2024 een weerspiegeling zal zijn van de diverse en inclusieve samenleving waar we deel van uitmaken. Een stap in de goede richting, toch?

De show had voorheen een Nederlands tintje

De show heeft door de jaren heen een flinke dosis Nederlandse trots op de catwalk gebracht. Naast de onmiskenbare aanwezigheid van Doutzen Kroes, schitterden ook andere Nederlandse modellen als Romee Strijd, Imaan Hammam en Bregje Heinen in deze betoverende wereld vol verleiding. Hun elegantie en charme hebben bijgedragen aan de behoorlijke naamsbekendheid van de Victoria’s Secret Fashion Show.

Dus, mannen, maak je klaar om opnieuw te worden betoverd door de mooiste modellen ter wereld, mode en muziek. De terugkeer van de Victoria’s Secret Fashion Show belooft een avond vol verleiding en bewondering te worden die je niet wilt missen. Noteer het in je agenda en bereid je voor op een avond die helemaal vol zit met de meest prachtige vrouwen aller tijden.