Zwembad en terras in één

Je hoeft nu eindelijk niet meer te kiezen of je een terras of een zwembad wilt. Als jij je afvraagt hoe dit dan in zijn werking gaat, dan hebben wij daar een perfect beeld van. Op de site van AGOR wordt verteld dat het systeem rust op een stalen vloer en dat de beweging in gang wordt gezet door een hydraulische pomp. Ze willen nog niet alle details verklappen, maar de manier waarop de vloer wegzakt en het zwembad langzaam tevoorschijn komt, is toch wel erg bijzonder. Zie hier de beelden:

 

Zelfs voor de mensen die net een mooi zwembad in de tuin hebben aangelegd is het nog niet te laat. Agor laat weten dat zij hun technologie ook kunnen toepassen op al eerder aangelegde zwembaden. Het is dus nog niet te laat om aan de bel te trekken en toch even dat terras over je zwembad aan te leggen. Zo maak je in iedere geval wel optimaal gebruik van de ruimte in je tuin.

zwembad zwembad

Veiligheid

Mocht je denken dat dit luxeproduct uitsluitend voor rijke mensen is, dan heb je niet fout. Met het zakkende terras kan jij ook de diepte van je zwembad instellen. Zo kun je de ondergrond een stukje naar boven halen, zodat dit de perfecte diepte krijgt als kinderen een duik willen nemen.