Je kan niet met en niet zonder ze

Laten we even vooropstellen dat uitgaan zonder hen erbij ineens een stuk minder aantrekkelijk klinkt. Er zijn naast de onderstaande types genoeg vrouwen die wel een positieve bijdrage leveren aan een avondje uit. Of het nu de knappe barvrouw is die jouw drankjes maakt of de leuke dame aan de bar voor wie jij dat net iets te dure drankje koopt. Echter zijn er genoeg dames voor wie jij nooit dat net iets te dure drankje nooit zal kopen, omdat je haar simpelweg verschrikkelijk vindt. Dit zijn de 4 type vrouwen tijdens uitgaan waar iedere man zich aan ergert.

Type vrouwen MAN MAN

Het modepaardje

Dit is de vrouw die van de meest gezellige kroeg nog een modeshow probeert te maken. De meest extravagante jurkjes worden uit de kast getrokken en de relatief houterige two-step op veel te hoge hakken ontbreekt ook nooit. Echt lekker dansen blijkt namelijk toch net iets te lastig op die 20 cm lange verhogingen. Vaak met een laag make-up waar de Kardashian familie nog ‘U’ tegen zou zeggen.

De overbeschermende vriendin

Jij hebt als man na het lezen van hoe je tegen iemand in de kroeg praat eindelijk de moed verzameld om op die mooie vrouw af te stappen. Echter is daar die ene ‘BFF’. Zij heeft het haar missie gemaakt elke manier van mannelijk contact zo snel en schaamterijk mogelijk af te wimpelen. De helft van de tijd sta je als man met je bek vol tanden wanneer deze vrouw haar vriendin abrupt wegtrekt. Dit valt vaak nog samen met een boze blik en als je echt pech hebt een verbale aanval. Zij denkt namelijk zeker te weten dat jij haar vriendin binnen de kortste keren met een gebroken hart achter zult laten.

Type vrouwen MAN MAN

De ‘mijn telefoon is mijn belangrijkste bezit’

Uitgaan leent zich voor feesten met vrienden, nieuwe mensen ontmoeten en lekker losgaan. Echter is er altijd wel die ene vrouw die haar gehele avond via haar eigen Social Media kanalen beleeft. Waarschijnlijk moet ze haar eigen stories terugkijken om ook maar iets te herinneren van haar hele avond. Tijdens de avond zelf zat ze namelijk in haar beeldscherm. Het enige voordeel is dat ze zich hoogstwaarschijnlijk niet als over beschermende vriendin zal gedragen. Ze is namelijk te druk met haar telefoon.

De irritante danseres

De ergernis omtrent de irritante danseres kent twee uitersten. Enerzijds is het sociaal vrijwel nooit acceptabel agressief gedrag te vertonen als man tegenover een vrouw. Aangezien hier andersom in veel gevallen iets coulanter mee om wordt gegaan, kan dit tijdens het uitgaan complicaties met zich mee brengen. De dansvloer biedt vaak beperkte plek en tijdens een drukke avond is er altijd die ene vrouw die veel te uitbundig danst met als hoofdreden wat meer ruimte te verkrijgen. Hier iets van zeggen is een no-go want deze vrouw heeft meestal een aardig temperament. Elk duwtje doet de irritatie extra aanwakkeren.

Anderzijds heb je ook het net iets te verlegen muurbloempje die van stilstaan een sport heeft gemaakt. Niet echt bevorderend voor de sfeer. Ook is het zonde van de al beperkte plek op de dansvloer. Dit plekje had anders toch mooi die extra ruimte geboden waardoor jij zonder irritatie van die duwende chick los kon gaan met je vrienden.

Gelukkig blijven er genoeg vrouwen waar wij mannen wel indruk op willen maken. Lees hier hoe je dit doet met je dance moves.