De carrière van Teodora Meluță

De 23-jarige Roemeense voetbalster Teodora Meluță heeft sinds haar jeugd een uitzonderlijk talent voor de sport. Zij begon haar carrière niet geheel verrassend dan ook bij de beste club uit Roemenië, ook wel bekend als Olimpia Cluj. Hier heeft Teodora direct een verpletterende indruk weten te maken. Gedurende haar tijd bij de club werd zij vijf keer landskampioen en won zij twee nationale bekertitels. Ook mocht zij de titel ‘Roemeens voetbalster van het jaar’ in ontvangst nemen. Maar hier blijft het niet bij. Teodora Meluță mocht hierdoor namelijk ook als jongste voetbalster ooit haar debuut maken in het Roemeense nationale vrouwenelftal tijdens de kwalificatie van de FIFA Women’s World Cup in 2019.

In 2021 maakte Teodora de overstap naar de Zwitserse topclub Lugano. Helaas ging het haar hier niet zo voorspoedig af als in de rest van haar carrière. Na zeven wedstrijden liep zij een breuk aan haar scheenbeen op en moest zij geopereerd worden. Daarom speelt de brunette inmiddels nu alweer twee seizoenen in haar thuisland voor haar voormalige team Politehnica Timișoara.

De voetbalster is ook een hit op Instagram

We kunnen dus wel stellen dat de Roemeense voetbalster Teodora Meluță absoluut een van de meest getalenteerde en knapste sportsters uit haar land is. Daarom komt het dan ook niet als een verrassing dat ze ook enorm bekend is op sociale media. Zo heeft zij ruim 27.400 Instagram-volgers die zij regelmatig verwent met foto’s op én buiten het veld. Eén ding is zeker: het tenue staat haar geweldig. Hieronder hebben wij een aantal leuke foto’s voor jou op een rijtje gezet en vergeet ze vooral niet een like te geven:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teo Meluță (@teeeomeluta)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teo Meluță (@teeeomeluta)