Temp, dé nieuwe club in Amsterdam-Zuid

Temp wordt geopend met twee concerten van het Britse danceduo Underworld op 27 en 28 november. Underworld was opzoek naar bijzondere plekken om intieme optredens te geven en die hebben ze gevonden met Temp. Het nieuwe project van Underworld, Drift, start tegelijk met de opening van de club. Met Drift wilt de organisatie spraakmakende optredens op bijzondere plekken verwezenlijken en Temp leent zich daar perfect voor. Echter zegt Apenkooi de ruimte zeker niet alleen voor nachtelijke feesten te willen gebruiken. Iedereen met een goed idee mag aankloppen en dan kan er gekeken worden naar de mogelijkheden.

Temp Amsterdam MAN MAN

Gezocht wordt naar een leuke combinatie van evenementen voor het komende half jaar. De organisatie denkt dat de locatie zich bijvoorbeeld perfect zou lenen voor een rollerdisco dankzij de mooie vloer om rondjes op te rijden. Temp opent haar deuren al binnenkort, namelijk op 23 november. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Mocht je nog meer inspiratie nodig hebben om het nachtleven te ontdekken. Wij selecteerden de 9 tofste clubs van Nederland.