Een Netflix-beleving zoals je ‘m nog nooit hebt gehad

Oké, we kunnen ons voorstellen dat de ultieme Netflix-beleving er een is in een verlaten bioscoopzaal, maar dat zien we voor nu eventjes niet als reële optie. Wat wél een reële optie is, is het kijken van je favoriete serie op de best mogelijke wijze: vanaf je bank, met snacks, drank én een televisie waar je niet omheen kunt. Zo heb je de best mogelijke setting te pakken wat ons betreft. Een beleving zoals je die het liefst hebt.

Om daar voor te zorgen zul je zelf ‘de bloemetjes buiten moeten zetten’ – of het bier gekoeld moeten houden. Daarnaast is een leuke partner natuurlijk ook wel welkom, maar dan ontbreekt er nog één tres importante puzzelstukje: een goede televisie. Inmiddels is er wat betreft tv’s zoveel te kiezen dat het bijna onmogelijk is om een slechte tv aan te schaffen. Toch wil dat niet zeggen dat je dan niet voor de best mogelijke optie moet gaan. Het is mannen eigen om zo hoog mogelijk in te zetten toch?

tv kijken samsung qled televisie 4k 8k MAN MAN

4k of 8k, het moet geen probleem meer zijn

Alhoewel deze beeldinnovaties nog in de kinderschoenen staan, is het steeds interessanter om te kijken naar een tv met een 4k of 8k-resolutie. Gelukkig heeft Samsung dat in 2019 goed voor elkaar – zo lijkt het. Met een klein leger aan 4k en 8k-televisies heeft Samsung een aantal exemplaren geïntroduceerd waar wij mannen echt blij van worden.

In maart wordt de volledige line-up aan QLED televisies onthuld. Het is volgens het merk de grootste levering aan nieuwe ‘mega-tv’s’ in jaren. In deze nieuwe collectie zitten maar liefst 5(!) televisies met een 4k-resolutie en één tv met 8k-resolutie. Hierbij zullen de 4k-versies verkocht worden met een beeldformaat van 43 tot 82 inch. Terwijl de 8k-televisie echt een grote jongen is en verkocht wordt vanaf 65 tot 98 inch.

Niet meer van je bank af komen, of het bed uit gaan, dat is het doel

Eerlijk is eerlijk, als we ergens van kunnen genieten, dan is ’t wel dagenlang luieren. Zeker wanneer we een lange werkweek achter de rug hebben of gewoon even helemaal nergens zin in hebben. Sociaal zijn hoeft niet de klok rond natuurlijk. Gelukkig is overal aan gedacht met deze nieuwe tv’s. Zo wordt onder andere iTunes Movies & TV Shows ondersteund en gaan ze prima samen met Apple AirPlay 2.

tv kijken samsung qled televisie 4k 8k MAN MAN

Daarnaast is er gebruik gemaakt van Samsung Bixby en Google Assistent, dus kun je in al je luiheid de tv bedienen met enkel je stem. Een prettige optie voor die kater-zondagen of wanneer je gewoon heel erg lui bent. Mocht je gewoon willen chillen of aandacht willen besteden aan de persoon naast je, dan selecteer je Ambient Mode. Zo verandert de televisie in een handige gadget waarop je foto’s laat zien, kunstwerken of nuttige info zoals het weer.

Geef je tv een mooi plekje in je woning; een plekje die ‘ie verdient. Je kan de bovenstaande modellen laten staan of ophangen met de juiste ophangbeugel voor je TVWhatever you like. 

Mannen en televisies: een gelukkige combinatie

Het is gewoon een feit dat wij mannen altijd de beste televisie willen hebben. Zo mogen vrouwen wat ons betreft het volledige interieur van een woning stijlen, maar de televisie, dat is onze afdeling. We moeten er niet aan denken dat we ‘de Klassieker’ of Peaky Blinders op een belabberde tv kijken. Dan zakt ons humeur sneller dan de temperatuur van een diepvries – dat kan ik je garanderen. Met een van de bovenstaande exemplaren heb je daar sowieso geen last van.