Luxe villa van Mikkel Erikson

De luxe villa waar de producer en songwriter in woont is waanzinnig. De villa van Mikkel Eriksen heeft namelijk 8000 vierkante meter en het heeft meer badkamers dan slaapkamers. Er zijn in het huis zes slaapkamers en acht badkamers aanwezig. In totaal heeft het huis drie verdiepingen.

De stijl van het huis kun je beschrijven als Scandinavisch. Dat betekent niet dat zijn meubels van de Ikea komen. Een Scandinavische stijl kun je onder andere herkenne naan witte muren en een houten vloer, moderne meubels en een minimalistische uitstraling. Niet zo gek dat het huis soms iets weg heeft van deze stijl, de producent komt oorspronkelijk uit Noorwegen.

De woonkamers van deze luxe villa

We beginnen bij de woonkamer, die ziet er ook waanzinnig uit. In de ruime woonkamer staat een prachtige piano waar natuurlijk een deuntje op gespeeld kan worden. Daarnaast heeft hij ook een ruime familiekamer, met een unieke haard. Het chille aan deze kamer is ook het feit dat je vanuit deze kamer rechtstreeks de mooie tuin in kan lopen om te chillen onder het afdak. De eetkamer wordt met een hout designwerk afgeschermd van de rest van de ruimtes. De modern meubels en designelementen zorgen ook hier voor een modern uitstraling. Ook in de keuken is er meer dan genoeg ruimte om lekker je maaltje in elkaar te flansen of te koken voor al je vrienden en familie.

De slaapkamer van Mikkel Erikson

De slaapkamer van de beste man ziet er ook ontzettend stijlvol uit. Grote ramen voor een goed uitzicht en prachtige designermeubels en natuurlijk het grote bed, maken dit de ideale spot om lekker te ontspannen. Ook de badkamer bij deze ruimte zie je ook subtiel het Scandinavische design terugkomen, door de minimalistische manier waarop het in is gericht. Hier kan de muziekproducent lekker ontspannen in zijn extra grote en diepe badkuip.

Muziekstudio

Wat is een muziekproducer zonder muziekstudio? In het huis is een ruimte waar Mikkel Eriksen naar hartenlust creatief bezig kan zijn en kan produceren. In deze ruimte heeft hij dan ook al zijn apparatuur staan.

MikkelEriksenHouse_BW13 MikkelEriksenHouse_BW15

Bizar grote tuin

De tuin is ook zeker om over naar huis te schrijven, met een stijlvolle infinity pool. Het lijkt net als of je hier in bij een vijf-sterrenresort bent, want ook de tuin ziet er ontzettend stijlvol uit. Als laatst is er nog een mooi afdak in de tuin, voor als je graag in de schaduw zit om een boekje te lezen.

MikkelEriksenHouse_BW21 MikkelEriksenHouse_BW24
Foto’s: Redfin