1. Je vertrouwt haar

Vertrouwen is cruciaal binnen iedere relatie. Het is van essentieel belang dat je onthoudt dat het vertrouwen tussen twee individuelen snel geschaad kan worden, vooral wanneer je een intieme band met elkaar hebt opgebouwd. Wanneer je een vrouw hebt gevonden die je met heel je hart kunt vertrouwen en wiens vertrouwen jij nooit zult schaden, dan voldoet jullie relatie aan het belangrijkste aspect.

2. Ze gelooft in jou en motiveert je om in jezelf te geloven

Het is een zware klus om jezelf dag in en dag uit te motiveren. Daarom is het belangrijk dat jouw partner in je gelooft en jou motiveert, wanneer je er zelf geen vertrouwen meer in hebt. Door middel van de juiste steun kan zij ervoor zorgen dat jij je dromen daadwerkelijk najaagt.

3. Jullie houden onvoorwaardelijk van elkaar

In een gezonde relatie is het normaal om ‘ik hou van je’ te zeggen, dit zeggen we echter vaak uit gewoonte. De woorden die je dan hebt uitgesproken hebben geen waarde. Ware liefde is niet enkel het houden van een individu. Het is ook het houden van die persoon om wat zij voor je betekent.

4. In bed is get is ge-wel-dig

Er is een bepaalde hoeveelheid fysieke chemie nodig om ervoor te zorgen dat je relatie/huwelijk kan slagen. Wanneer de actie in bed voor jouw gevoel ondermaats is, dan kan dit leiden tot frustratie die jullie relatie in de weg staat.

is zij de ware of niet

5. Je kunt altijd op haar rekenen

Natuurlijk staat ze voor je klaar wanneer je op je best bent, maar is ze er ook wanneer je in de put zit? Echte liefde is door dik en dun.

6. Het leven is veel mooier met haar

Het is logisch dat je haar niet kunt uitstaan wanneer jullie ruzie hebben. Maar wanneer jij een succes hebt geboekt, dan is zij de eerste met wie je dat wilt delen.

7. Je geliefde oefent positieve invloed uit op je leven

Liefde maakt blind. In dit geval is dat zeker waar, want wanneer je over je oren verliefd bent dan wil je bepaalde dingen in een relatie niet zien. Zelfs niet wanneer ze een negatieve invloed op jou heeft. Een van de tekenen dat zij de ware voor je is, is dat ze altijd het beste in jou naar boven haalt.

8. Jullie streven dezelfde doelen na

Dit een ander belangrijk aspect in een relatie die door velen over het hoofd wordt gezien totdat het te laat is. Het is vele malen gemakkelijker om van een vrouw te houden wanneer je haar volledig begrijpt. En om haar te begrijpen moet je erachter komen wat zij precies uit het leven wil halen. Wat wil ze bereiken? Wat zijn haar goals? Haar dromen? Waar ligt haar passie?

Het komt regelmatig voor dat je als personen goed met elkaar overweg kunt, maar dat je qua levensstijl niet op hetzelfde level zit. Een relatie gaat niet werken wanneer jullie elkaars levenswijze en doelen niet begrijpen.