Teddy spijkerjassen zijn super geschikt voor dit najaar

Waarschijnlijk heb je ergens wel een spijkerjasje rondslingeren, maar geen teddy variant. De teddy spijkerjassen zie je minder in het straatbeeld, maar voegen echt iets toe aan je garderobe. Ze zijn zowel zacht, gangbaar als stoer. Sommige exemplaren zijn van binnen ook gevoerd met wol, zodat ze je heerlijk warm houden. Andere exemplaren hebben alleen teddystof bij de kraag. Hierdoor zijn deze exemplaren minder dik. Iets te koud voor hartje winter dus, maar perfect om in het najaar te dragen in combinatie met een dikke trui.

teddy spijkerjas

Een teddy spijkerjas combineren

Hoe je verder een teddy spijkerjas kan dragen? Daar zijn meerdere manieren voor. Door het stoere uitstraling kan je hem gemakkelijk dragen in combinatie met een (gescheurde) jeans en sneakers. De jas draagt hierdoor bij aan jouw streetwear look. Je kan ook kiezen om meer te spelen met stijlen, door een teddy spijkerjas te dragen boven een overhemd en een chino.

De combinatie denim op denim doet het ook altijd goed. Kies in dit geval voor een jeans die dezelfde wassing heeft als jouw jas. Een lichtblauwe spijkerbroek onder een lichtblauw exemplaar dus, of juist een zwarte teddy spijkerjas met een zwarte jeans. Hierdoor vorm je met je kledingkeuze één geheel.

10 geschikte exemplaren

Nu je weet hoe die jas het best kan combineren, is het enkel nog zoeken naar de jas van je eigen keuze. Wij maakten een selectie van 10 teddy spijkerjassen. Hierin zijn ook jassen opgenomen in afwijkende kleuren dan de typische blauwe variant. Met dit kledingstuk kan je namelijk alle kanten op.