Even voorstellen aan deze prachtige Nederlandse dame

Maak kennis met Teddy Malipaard. Teddy laat aan de wereld zien dat ze naast een knappe dame ook nog eens oog voor business heeft. Zo heeft ze haar eigen kledinglijn opgezet genaamd Tuesday02. Ze laat weten dat ze altijd al een enorme passie voor mode heeft gehad en daarom heeft besloten om deze passie om te zetten in haar eigen kledingmerk.

De kernpunten die voor haar vooral belangrijk zijn, zijn voornamelijk dat jonge mensen lef tonen, trendsetters willen zijn in kleding die ook nog eens ontzettend comfortabel zit. Hoe zijn zelf trendsetter is, laat Teddy Malipaard maar al te graag op haar Instagram zien.

Teddy Malipaard steelt de show op Instagram

Teddy Malipaard is niet alleen actief op Instagram, waar ze een indrukwekkend aantal van ruim 23 duizend volgers heeft. Ze is ook aanwezigheid op TikTok, waar ze maar liefst 71,2 duizend volgers heeft. Op TikTok deelt Teddy regelmatig video’s waarin ze haar volgers meeneemt in een typische dag in haar leven. Haar passie voor mode staat hierbij vaak centraal, aangezien ze graag haar outfits deelt en tips geeft over het stylen ervan.

Op Instagram toont Teddy Malipaard vooral haar fotogenieke kant, waarbij ze een balans vindt tussen artistieke foto’s en beelden waarin haar liefde voor mode en styling duidelijk naar voren komt. Check een aantal van onze favoriete Instagram foto’s van Teddy hieronder: