Een technoclub onder een voetbalstadion

Op 30 december zal de Music DomeĀ zich lenen als technoclub. De Duitse top Dj Amelie Lens zal samen met organisatie Labyrinth 2.300 bezoekers voorzien van een onvergetelijke nacht. De club onder het voetbalstadion van Roda JC zal zich tijdens de winterstop perfect lenen voor een uniek feest op een nog uniekere locatie. In totaal zullen er in 2019 ook nog zo’n 6 feesten gegeven worden op deze plek. De totale Music Dome bestaat uit 4 area’s, verdeeld over 3 verdiepingen en biedt plek aan zo’n 4.000 bezoekers.

Technoclub MAN MAN

De ruimte waarin dit feest wordt gegeven heeft toepasselijk aan de naam van het feest een ‘dome vorm’ met een dansvloer en twee overkijkende balkons. In totaal passen er 2.500 man in, dus met 2.300 kaarten beschikbaar zal het qua drukte ideaal zijn. Deze locatie leent zich namelijk perfect voor een gevalletje uitverkocht. Ben er dus snel bij.

Wie houdt er nu niet van feestjes op unieke locaties? Zo is dit oud & nieuw feest van Audio Obscura in de Temp ook zeker iets waar je bij wilt zijn geweest.