Audio Obscura, feesten op unieke locaties

Audio obscura is altijd op zoek naar de uniekste feesten op de tofste locaties. Zo waren de fietspassage onder het Rijksmuseum, de Loft in de A’DAM Toren, het Amsterdam Centraal Station en het Muziekgebouw aan ‘t IJ allen de bestemming voor hun onvergetelijke feesten. Altijd werden deze feesten met veel lof ontvangen en wij weten zeker dat dit voor hun oud & nieuwfeest niet anders zal zijn. Temp wordt voor dit soort doeleinden gebruikt tot april 2019, dus ben er snel bij voordat je de kans misloopt.

Een unieke locatie voor een nog unieker oud & nieuwfeest

Eerder lieten we jullie al kennis maken met Temp, een unieke locatie waar jullie nog vaker van zullen horen. Een aantal eerder geplande feesten gingen dus helaas niet door, maar nu staat er iets geweldigs op de planning. Dekmantel Soundsystem, Cinnaman en Gerd Janson zorgen ervoor dat iedereen met de beste muziek het nieuwe jaar in gaat.

Oud & nieuw feest MAN MAN

Lokale held Cinnaman opent de avond met uitlopende sounds die de gehele menigte meetrekken. Gerd Janson zal rond de jaarwisseling het stokje overnemen met zijn unieke house en disco sounds en Dekmantel  Soundsystem, bekend van een aantal van de meest geprezen festivals en feesten, sluit af met een van hun meeslepende sets. Al met al een combinatie van succesfactoren die een garantie voor succes betekenen voor dit unieke oud & nieuw feest.

Tickets voor het feest van 22:00 tot 05:00 kan je halen via Audio Obscura.