Wie is Xenia?

Xenia is een van de opkomende talenten in de Europese techno scene. Ze speelt regelmatig in Oekraïne en de landen daaromheen. Ook is ze te zien op online streaming platform Radio Intense. Ze staat bekend om haar flinke dosis energie met een stijl die percussie mixt met indrukwekkend werk op haar synthesizer.

Met releases voor labels zoals Codex Recordings en Set About en een samenwerking met de Spaanse artiest Gaston Zani op zijn we(R)aw label maakt deze dame echt indruk. Helaas heeft ze het afgelopen jaar stiller moeten zitten wegens omstandigheden. Desondanks heeft ze kunnen optreden op wat feesten in haar geboorteland. Ook vertelde ze in een interview dat ze niet kan wachten om weer voor groot publiek en op allerlei festivals te spelen. Als je meer van haar muziek wil luisteren, check dan de onderstaande video:

 

Bewonder de looks van de knappe techno dj op Instagram

Naast haar muzikale talent is ze dan ook nog eens beeldschoon. Geen wonder dus dat ze volle zalen trekt. Met haar lange haren en brutale uitstraling weet ze elk publiek voor zich te winnen. De dame uit Oekraïne heeft een grote toekomst voor zich liggen. Dat kan niet meer mis. Bewonder haar looks namelijk eens via onderstaande foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door XENIA (UA) (@xenia_ua)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door XENIA (UA) (@xenia_ua)

Wil je nog meer schitterende dj’s zien? Check dan onze lijst met de mooiste vrouwelijke techno dj’s. Stuk voor stuk plaatjes.