Game of Thrones seizoen 8 belooft veel goeds

Wat er in de teaser van Game of Thrones seizoen 8 gebeurt is nog allemaal moeilijk te plaatsen. Maar door acteur Vladimir Furdík, die de rol van Night King speelt, wordt het allemaal wat duidelijker. Eerder wisten we al dat er in het laatste seizoen van GoT een episch gevecht te zien zal zijn tussen de mensen van Westeros en de Night Walkers. In het komende seizoen is het dan eindelijk zover, de spannende strijd gaat gebeuren.

Het grootste gevecht ooit

In principe verwacht je dat zo’n epische veldslag aan het einde van een seizoen zal plaatsvinden maar door Vladimir Furdík weten we dat dit niet het geval zal zijn. Het gevecht zal namelijk in het midden van het seizoen te zien zijn. De reeks bestaat uit zes delen, maar in de derde aflevering gaat het gebeuren. Furdík zegt hierover het volgende; ‘In de derde aflevering van het laaste seizoen zal er een gevecht zijn dat de makers van de reeks een historisch moment in televisie noemen. Bijna de volledige aflevering zal rond de battle draaien.’ De strijd zal ongeveer één uur duren.

Teaser Game of Thrones seizoen 8 MAN MAN

Een onverwacht einde van Game of Thrones

Eerder wisten we te vertellen dat deze vechtscène van Game of Thrones maar liefst 55 nachten duurden om te filmen. De gevolgen van het gevecht zullen dan ook enorm zijn als we nagaan dat het opnemen ervan erg lang heeft geduurd. De volgende drie afleveringen draaien waarschijnlijk om de nasleep van het gevecht. Het is voor nu nog onduidelijk of Daenerys, Jon Snow, Cersie, Jaime Lanniste en Tyrion het overleven. Een onverwacht einde dat wordt het zeker, zo weet Furdík te melden. De nieuwe heerser zal namelijk een grote verrassing zijn.