De Lidl heeft goede accessoires en apparaten om thuis te sporten

Nu de maatregelen weer strenger worden, verandert er veel in het dagelijks leven van de meeste mensen. Sportscholen sluiten bijvoorbeeld om 17:00 uur, dus als werkende volwassene wordt het steeds moeilijker om bij te blijven. En sommige mensen mogen helemaal niet meer naar binnen. Maar niet getreurd, de Lidl heeft genoeg accessoires en apparaten om thuis te sporten.

 

1. Stretchband, buikspierwiel of fitnessbanden

Als eerste heeft Lidl de keuze tussen deze drie spierversterkers, of je kunt ze gewoon alle drie halen. Een stretchband die niet alleen perfect is voor een effectieve workout van bovenlichaam, buik, benen en billen, het helpt ook bij het stimuleren van de ontwikkeling van je kracht en mobiliteit. Met 8 lussen kun je een verscheidenheid aan oefeningen uitvoeren op verschillende intensiteitsniveaus.

De buikspiertrainer is super effectief voor de buik, rug, schouders en armen. Hij is super stabiel dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je uitglijdt en met je gezicht op de vloer knalt. Het beste van alles is dat er een matje bij wordt geleverd.

En als laatste in dit rijtje zijn er de fitnessbanden voor het activeren, stabiliseren, versterken en aanspannen van schouders, buik, benen en billen. Met 3 oefenbanden voor verschillende intensiteiten. licht, medium en moeilijk.

lidl sport apparaten

Stretchband, buikspierwiel of fitnessbanden

Lidl €2,99 Shop nu

2. Multifunctionele deurrek

Wil je iets dat niet veel ruimte inneemt in je huis? Dan moet je eens kijken naar dit multifunctionele deurrek. Het is geweldig als je die buik-, arm-, borst- en rugspieren wilt trainen. Door pull-ups, sit-ups, push-ups, dips en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Eén ding dat je zeker moet controleren, is de breedte van je deurkozijn voordat je dit item koopt. Want hij is alleen geschikt voor deurkozijnen met een breedte van 72 tot 88 cm. Maar je hoeft er niet voor te boren of op moeilijke Ikea niveaus hem te monteren. Het deurrek is ook bekleed met schuim voor een een anti-slip grip, kan maximaal 110 kg dragen en is slechts €19.99.

Multifunctionele deurrek lidl

Multifunctioneel deurrek

Lidl €19,99 Shop nu

3. Push-up-board

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit push up-board van de Lidl voor push ups. Voor mensen met zwakke polsen is dit apparaat ook super gebruiksvriendelijk. Het heeft 6 verschillende standen voor 6 verschillende oefeningen. Het bord kost je slechts €14.99.

push up board lidl

Push-up-board

Lidl €14,99 Shop nu

4. Gymnastiekbal

Na al dat harde trainen van de spieren en het lichaam verdienen ze natuurlijk ook iets om te ontspannen en tot rust te komen. Daarom biedt de Lidl de geweldige gymnastiekbal. Hij ontlast de wervelkolom, zorgt voor een juiste zithouding en versterkt de rugspieren.

gymnastiekbal

Gymnastiekbal

Lidl €5,99 Shop nu