TAU Cotton

De essentials die TAU Cotton produceert omvatten alles wat we zoeken in dergelijke kledingstukken. Het gaat niet alleen om een perfecte fit, maar ook om gedegen kwaliteit en een eco-friendly productieproces. Dit vind je allemaal terug in de producten met het label van TAU Cotton. Een goede basic haalt kracht uit de eenvoud. Zoals gezegd vormen ze de basis van jouw outfit en bepaal je aan de hand van de basic wat voor stijl je zal aanmeten op een bepaald moment. Het mooie is dat dit merk voor iedere situatie de juiste basic heeft, dus er mag in principe nooit een excuus zijn om er niet tiptop uit te zien. Waar de meeste basics het na een paar keer dragen al af laten weten, daar zijn de producten van TAU Cotton juist gemaakt om je langdurig van dienst te kunnen zijn. Alles is al een keer gewassen en gedroogd, dus je basics van TAU Cotton zullen niet opeens krimpen.

“It’s time to stop overpaying for sustainable quality.”

How to wear

Hoe je de Cotton Sweat of het basic T-shirt draagt, is afhankelijk van je bezigheid. Toch is elk van deze items essentieel voor je garderobe en kun je er praktisch ieder seizoen mee tackelen. Een minimalistische sweater bijvoorbeeld, is ideaal voor al jouw lentelooks. Een grijze of groene basic sweater staat het beste in combinatie met elke denimblauwe jeans. Eenvoudig, stijlvol en geschikt voor elke man. Als je gaat voor een navy sweater, dan kan je die het beste matchen met een pantalon of een chino en een paar cleane sneakers. Zo steek jij uit boven de menigte en loop je er altijd stijlvol bij. Er zijn slechts een paar regels die je dient te volgen bij het dragen van dergelijke kledingstukken, de rest is aan jou om in te vullen.

TAU Cotton MAN MAN

Cotton Sweatshirt Heather Grey

Heather Grey

TAU Cotton €55 Shop nu
Cotton Sweatshirt Navy

Navy

TAU Cotton €55 Shop nu

Aangezien het weer met de dag beter wordt, kunnen we de zomerse kledingstijlen niet langer negeren. Wat hierin natuurlijk zeer centraal staat is de korte broek. In hartje zomer rondlopen met een lange jeans gaat je gegarandeerd hoongelach opleveren – daar zit niemand op te wachten. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus een aantal shorts in je garderobe hebben, is geen overbodige luxe. Het mooie aan een basic short is het feit dat je er zowel casual als formeel mee voor de dag kunt komen. Neem een beige short en een wit t-shirt en je gaat lekker casual een biertje doen. Vervang je dat T-shirt door een wit hemd, dan kun je ineens bij je schoonouders op visite. Kortom, de basic short – ongeacht in welke kleur – is eveneens een veelzijdig item dat niet mag ontbreken.

Al met al zijn essentials van TAU Cotton tijdloze klassiekers die nooit uit de mode zullen raken.
Combineer ze in jouw favoriete looks en bewijs dat minimalisme een kracht kan zijn.

TAU Cotton MAN MAN

Shorts Washed Olive 2

Shorts Washed Olive

TAU Cotton €65 Shop nu
Shorts Sand 2

Shorts Sand

TAU Cotton €65 Shop nu

Last but not least, het basic T-shirt. Dé essential der essentials. We kunnen hier wel een heel betoog afsteken waarom jij beslist een paar van deze t-shirts in het bezit moet hebben, maar we gaan geen open deuren intrappen. Ontbreken basic t-shirts in je kledingkast? Dan doe je iets heel erg fout. De basis van alle creativiteit ligt bij het basic T-shirt. Onder een hemd, of juist op een kleurrijke short. U vraagt, het basic T-shirt draait. De kracht van eenvoud wordt door geen enkel kledingstuk zo goed uitgedragen als door dit piece. De kleuren grijs, wit en donkerblauw zijn simpel maar opvallend stijlvol. Wil je toch net wat anders? Ga dan voor een groen T-shirt, ideaal voor het voorjaar. Ze mogen gewoon écht niet ontbreken in je kledingkast.

TAU Cotton MAN MAN

TAU - Shoot 6 november 2016-852

The Crew Tee True Navy

TAU Cotton €20 Shop nu
TAU - Shoot 6 november 2016-859

The Crew Tee Heather Grey

TAU Cotton €20 Shop nu

Eerlijk is eerlijk, het vinden van goede basics is minder eenvoudig dan het lijkt. Meestal wordt niet alles getackeld waar je naar op zoek bent. Bij de producten van TAU Cotton is dit gelukkig niet het geval. Het feit dat er een hoge kwaliteit wordt geleverd, tegen een betaalbare prijs én met een eco-friendly productiewijze – dat is rustig bijzonder te noemen. Aspecten die – gecombineerd – voor ons de keuze makkelijk maken. Wacht dus niet langer met het verzamelen van je basics en zorg dat je goed voorbereid de zomer tegemoet gaat.