Fender Telecaster Bob Dylan

Bob Dylan is een Amerikaans singer-songwriter en kunstenaar. Hij is één van de grootste songwriters van de Verenigde Staten uit de twintigste eeuw. Een iconische artiest met een iconisch instrument: de Fender Telecaster. Nu wordt de Fender Telecaster van Bob Dylan geveild die is gebruikt om een aantal iconische albums op te nemen. De Fender Telecaster is van verschillende legendes als Eric Claptop, George Harris en Levon Helm af geweest voordat het in handen van Robbie Robertson terecht is gekomen. Robbie Robertson stripte de Fender Telecaster tot het originele hout weer zichtbaar was. Er schuilt dus veel geschiedenis achter dit instrument. And the good news? Dit instrument gaat onder de hamer. Er is op het moment één bod uitgebracht van maar liefs $100.000 dollar. De geschatte waarde ligt tussen de $400.000 en $600.000 dollar.

bob dylan man man bob dylan man man 00 bob dylan man man 01 bob dylan man man 02 bob dylan man man 03 bob dylan man man 04

Er worden met regelmaat brute items naar de veiling gebracht. Deze neon borden zijn een must-have voor de vintage liefhebber en te koop.