Jade Tushingham (32) en haar partner Kelly Tushingham (30) vlogen afgelopen september naar Antalya om daar te profiteren van de lagere tandartskosten. Het koppel besloot een privékliniek te bezoeken en veneers (facings) te laten plaatsen. Voor deze cosmetische behandeling kozen ze ervoor om hun tanden te laten wegvijlen, en daarna een nieuwe set veneers te laten plaatsen.

Helse pijn aan hun tanden

Na de eerste afspraak kregen de twee vrouwen tijdelijke veneers en moesten ze vijf uur wachten bij de kliniek. Vijf dagen later begonnen hun inmiddels kleine tandjes heel veel pijn te doen. Hierdoor was water drinken onmogelijk en moesten ze overleven op aardappelpuree en soep. Op de zesde dag kregen ze dan eindelijk hun veneers geplaatst, maar dit proces werd beschreven als een ‘bloedbad’. Jade en Kelly hebben nog steeds dagelijks pijn en willen de kliniek nu opnieuw bezoeken om te eisen dat alles gefixt wordt.

Jade vertelde hierover: ‘Veel van onze vrienden hadden het al laten doen en vertelden ons dat het geen pijn deed. Ik heb het daarom altijd al willen doen, ook al waren mijn tanden daarvoor eigenlijk in orde. Maar zelfs nu hebben we allebei nog steeds constant pijn. Al het eten in het hotel zag er prachtig uit, maar we konden er gewoon niets van eten.’ Over het visuele effect zijn ze wel tevreden, maar verder raden ze iedereen ten zeerste af om deze behandeling te ondergaan.

Check de before en after foto’s hier.

Ook Donny Roelvink kwam hierdoor in de problemen

Deze Britse vrouwen zijn overigens niet de enige slachtoffers van de veneerbehandeling want ook Donny Roelvink heeft dit gedaan. Zo vertelde hij dat hij daarna heel veel spijt kreeg – vooral van het tanden laten wegslijpen. Daarom vertelt hij al zijn volgers om dit absoluut niet te doen: