Wie is Talissa Benamou?

Talissa Benamou is een half Frans, half Nederlandse jongedame die door het dagelijks leven gaat als model. Hiervoor reist zij de hele wereld over. Zo staat zij onder contract bij verschillende modellenbureaus in Nederland, Italië, Kopenhagen, Duitsland en België, waardoor zij al veel bijzondere shoots heeft mogen doen. Maar hier blijft het niet bij, want naast Talissa haar succesvolle modellencarrière is zij namelijk ook mede-eigenaresse van Linguini Trattoria. Dit is een pastarestaurant in Amsterdam en wij zouden alleen maar kunnen dromen van Lady en de Vagebond-taferelen.

Net als bij Talissa haar succesvolle modellencarrière gaat zij op Instagram ook als een speer. Zo heeft zij inmiddels ruim 78.000 volgers weten te verzamelen, die zij regelmatig verblijdt met de leukste foto’s in classy outfits of in bikini’s. Talissa is erg reislustig en is de afgelopen tijd dan ook naar exotische plekken als Bali, Ibiza en Lissabon geweest, wat fantastische content oplevert. Met haar bruine lokken, lichte ogen en haar afgetrainde lichaam is ze simpelweg een indrukwekkende verschijning.

Verder kunnen we op haar Instagram ook een glimp van haar privéleven opvangen en hierbij is te zien dat Talissa ontzettend creatief is. Zo heeft zij regelmatig haar kleding getiedyed en schoenen geverfd. Maar daarnaast kan deze veelzijdige vrouw ook piano spelen. Wij zijn onder de indruk.

Wij zijn zeker niet de enige die fan zijn van Talissa. Zij is sinds 2018 namelijk al terug te vinden in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland. Waarbij zij op plaats 92 begon, maar inmiddels afgelopen jaar op plaats 305 stond. Wij hebben er alle vertrouwen in deze Frans-Nederlandse prachtvrouw de aankomende jaren nog wel in de FHM 500 zal blijven. Mocht je nog twijfelen? Check hieronder een selectie van haar mooiste foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TALISSA BENAMOU (@talissabenamou)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TALISSA BENAMOU (@talissabenamou)