Maak kennis met Talisha Janssen

Grote kans dat er bij de naam Talisha Janssen nog geen belletje gaat rinkelen, maar dit zal in het vervolg veranderen. Deze prachtige blondine kunnen we jou absoluut niet laten ontgaan. Talisha gaat door het leven als model en hiervoor reist zij de hele wereld over. Zo staat zij onder contract bij een modellenbureau in Nederland en op Bali, waardoor zij enorm veel shoots in het prachtige Indonesië heeft mogen doen.

Maar hier blijft het bij, want Talisha staat namelijk ook regelmatig model voor grote merken als Hunkemöller en tess v, waarvoor zij onder andere mocht poseren met de knappe Charissa Elize Bellamorae Hendriks. We kunnen dus wel stellen dat Talisha hard aan haar carrière als model werkt.

De leukste kiekjes op Instagram

Al haar mooie foto’s maken haar dan ook razend populair op Instagram. Zo heeft zij inmiddels ruim 9000 volgers en jou zou haar dan ook zeker moeten volgen. Want iedereen wil toch regelmatig foto’s van Talisha haar prachtige blonde lokken, haar lichte ogen en haar afgetrainde lichaam op zijn tijdlijn voorbij zien komen? Verder zien we aan haar Instagram-foto’s dat de blondine de hele wereld rondreist en geniet van de meest parelwitte stranden in haar bikini. Dat levert maar al te leuke content op.

Ze is ook actief op TikTok en hier verrast ons ook regelmatig met de leukste video’s, waarin zij nog maar eens laat zien wat voor knappe verschijning zij is. Zo plaatst zij onder andere video’s waarop zij zichzelf klaar maakt, video’s met vriendinnen en video’s waar haar grote dosis humor naar boven komt en dat is echt iets wat we kunnen waarderen in een vrouw.Haar allerleukste foto’s en video’s hebben wij hieronder voor jou op een rijtje gezet. Check it out:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TALIES (@talishajanssen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TALIES (@talishajanssen)