Charissa Elize Bellamorae Hendriks is een fantastische verschijning

De Amsterdamse Charissa Elize Bellamorae Hendriks is echt prachtige verschijning en haar konden we jou dan ook absoluut niet laten ontgaan. Naast haar exotische uiterlijk heeft de Amsterdamse ook meerdere nationaliteiten, zo is haar moeder Colombiaans en Zuid-Koreaans en heeft haar vader de Marokkaanse en Spaanse nationaliteit. Charissa is dus een behoorlijke mix en heeft van alle landen precies de juiste genen gekregen.

In het dagelijks leven volgt Charissa Elize Bellamorae Hendriks de studie Marketing en Communicatie in Amsterdam, waarmee zij uiteindelijk haar eigen modellenbureau op wil zetten. En dat zij een passie voor de mode-industrie heeft is wel duidelijk. Zo draagt zij op haar Instagram-account de stijlvolste outfits en is zij zelf ook actief als model. Deze passie heeft zij al sinds haar jeugd, want op haar tweede werd zij in het Vondelpark al gescout voor haar eerste shoot in een magazine. Uiteindelijk is zij hier op haar twaalfde mee gestopt, om het later weer op te pakken.

Verder vindt Charissa het ontzettend belangrijk om haar lichaam in shape te houden en daarom is zij dan ook regelmatig in de sportschool te vinden waar zij zich richt op cardio en krachttraining. Tot slot is deze bloedmooie vrouw gek op reizen en op haar Instagram plaatst zij dan ook regelmatig foto’s in het Spaanse Ibiza.

Helaas moeten we je toch teleurstellen. Charissa heeft al een tijdje een relatie met Sem van Dijk, de zoon van de presentatrice Wendy van Dijk en de zanger Xander de Buisonje. Hieronder een aantal Instagram-foto’s van Charissa: