1. Hoe goed je ex was

Praat niet over hoe goed de slaapkamer ervaringen waren met je ex. Dat doet er nu niet toe omdat je samen bent met je huidige vriendin. Het positief praten over je ex kan haar onzeker of chagrijnig maken. Praat ook niet over hoe goed de band was tussen je ex en jouw familie. Jouw vriendin voelt zich namelijk nu vertrouwd bij jouw familie en door dit te zeggen kan ze zich hier heel naar door gaan voelen. Dit is iets wat je sowieso beter geheim kunt houden uit respect naar je vriendin.

2. Je bodycount

Er komt nooit iets goeds uit door het echte nummer te vertellen. Als je een hoge bodycount hebt, zal ze zich hier niet beter door voelen omdat ze denkt dat je een player bent, ook al ben je dat niet. Heb jij een lage bodycount? Dan zal ze zich afvragen waarom je precies voor die vrouwen heb gekozen en wat ze voor je betekenen. Natuurlijk is het belangrijk om niet te liegen. Je kan dan beter vertellen dat je het liever niet vertelt omdat het je een ongemakkelijk gevoel geeft en dat het er niet zoveel toe doet omdat je gewoon bij haar bent en het verleden liever achterwege laat.

dingen die je beter geheim kunt houden voor je vriendin

3. Als je vindt dat een vriendin van haar er goed uitziet

Dit is iets wat je beter niet aan je vriendin kunt vertellen. Dit kan negatieve gevoelens opwekken tussen jou en je vriendin. Je hoort haar het gevoel te geven dat ze niet vervangen kan worden, wat – hopelijk – ook zo is.

4. Als je iemand van haar vriendengroep of familie niet mag

Als je de rest van je leven samen wil blijven met je vriendin, moet je er maar gewoon effe mee dealen dat die irritante persoon er ook nog wel even zal zijn. Probeer ermee om te gaan in plaats van dat je eronder lijdt. Door deze mening geheim te houden kun je de vrede bewaren tussen jou en je vriendin.

5. Negatief commentaar op het uiterlijk

Als jij negatieve opmerkingen heb over het uiterlijk van je vriendin, hou die dan voor je. Je kan beter vertellen hoe goed ze eruit ziet en hoe enorm blij je bent om zo’n parel aan de haak te hebben geslagen. Natuurlijk zal je haar ook prachtig vinden, maar een kleine mening over bijvoorbeeld haar lichaam of haar neus kan haar al enorm onzeker maken. Met kleding is het natuurlijk een andere verhaal en kan je wel eerlijk zeggen dat je een kledingstuk niet mooi vindt, maar uiterlijke kenmerken? Dat ligt nog net wat te gevoelig.