Lekker met je vrienden op vakantie

Vind jij het ook zo leuk om lekker met je vrienden op pad te gaan? Dan ontbreekt een lekker biertje vast niet uit dat perfecte plaatje. En waarom zou je gewoon een biertje gaan drinken op een terras als je dit ook op een unieke plek kunt doen? Kroatië is niet alleen een plek waar je ontzettend veel kunt bekijken, maar er zijn ook heel veel toffe dingen te doen.

Deze San Servolo Resort & Beer Spa is gelegen op het prachtige Istrische platteland nabij Buje en heeft daarom ook een prachtige omgeving. In Buje zelf kun je ontzettend goed genieten van de omgeving met ontzettend veel wijngaarden. Maar natuurlijk is het niet alleen leuk voor de wijnliefhebbers: de bierspa is pas de echte place to be. 

Vriendentrip? Bierspa in Kroatië

Niet zomaar een spa

Wat deze spa nou zo bijzonder maakt, is niet alleen dat je er bier kunt drinken; ook zijn hier bierbaden te vinden waar je lekker in kunt gaan relaxen. Het is niet voor niks een wellness resort: je hebt er verschillende sauna’s en massage gelegenheden en ook nog eens bierproeverijen. Je komt dus niks te kort bij deze bierspa in Kroatië. Je kunt gebruik maken van het bijhorende hotel en gezellig een kamer boeken, maar je kunt ook kiezen voor een stacaravan of een grotere suite. Het resort ligt dichtbij de bekende en toeristische stad Triëst en Portorož. Je hoeft dus niet alleen in het resort te blijven: je kunt gezellig met je vrienden het eiland gaan verkennen. Ben je nu wel heel erg nieuwsgierig geworden? Via deze link kun je de prijzen zien en meteen je overnachtingen gaan boeken.

Hieronder nog even een kleine sfeerimpressie van de prachtige bierspa in Kroatië.

bier spa in kroatie