Wim Beelen dumpt Sylvie Meis

Dat Sylvie Meis een historie heeft met het daten van welgestelde mannen, dat is geen geheim. Of dat puur toeval is of dat het echt haar type is, dat laten we even in het midden. Echter kunnen we wel stellen dat Wim Beelen er met een geschat vermogen van maar liefst 200 miljoen euro wel lekker warmpjes bijzit.

 

Geen goede match

De afgelopen maanden verschenen er meerdere foto’s op Instagram waarop het koppel er zeer gelukkig uit zag samen. Echter blijkt maar weer: niet alles lijkt wat het is. Wim besloot de relatie te beëindigen en deelde dit nieuws met zijn “lieve familie en vrienden”. Hij vertelde ook dat de ontmoeting met Sylvie enkele maanden geleden had plaatsgevonden, waarbij na twee dates iemand het nodig vond op dit openbaar te maken. Na deze korte tijd kwam Wim er toch achter dat hun levens totaal niet overeenkwamen, en dat dit wel degelijk een probleem is.

Wim legt dat ook uit dat ze niet bij elkaar passen door de dingen die zij doen. “Sylvie haar leven boven de radar en mijn leven eronder is een weg die niet bij mij past”, zegt hij. Hi benadrukt ook dat dat zijn beslissing was om de relatie te stoppen met Sylvie Meis.“Ik heb dan ook besloten dat onze wegen niet verder gaan als paar en we ieder onze eigen weg gaan volgen”. Dus voor de mannen die een zwak voor Sylvie hebben: ze is weer op de markt!