Haar relatie met Niclas Castello

Sylvie had voor Niclas een relatie met profvoetballer Rafael van der Vaart, met wie zij ook getrouwd was en haar zoon Damian heeft gekregen. Het glamour couple was getrouwd van 2005 tot 2013. Niet heel lang dus. De blondine en kunstenaar Niclas stapten in 2020 in het huwelijksbootje. Ze pakten erg groots uit met een ceremonie van wel vier dagen. Afgelopen februari hebben Sylvie en Castello besloten om een einde te maken aan hun huwelijk en om de scheidingspapieren te gaan tekenen. Hun huwelijk heeft dan ook maar twee en een half jaar stand gehouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

De nieuwe vriend van Sylvie Meis?

Het is nog maar een paar weken geleden dat Sylvie haar handtekening onder aan de papieren heeft moeten zetten, maar Sylvie Meis is nu al gespot met een nieuwe vlam. Het blijkt nu dat ze de perfectie ‘combinatie’ van haar twee ex-mannen heeft kunnen vinden. Ze heeft een man gevonden met de looks van Niclas Castello en net zo sportief als Rafael van der Vaart (in zijn jongere jaren). Haar mogelijke nieuwe vriend is Markus Winkelhock. Hij is een 42-jarige auto- en F1-coureur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Markus Winkelhock (@markus_winkelhock)

Wie is Markus Winkelhock?

Om Markus écht F1-coureur te noemen is misschien iets te groots gezegd. In 2007 heeft hij één keer mogen deelnemen aan de Grand Prix van Europa. Hier mocht hij rijden omdat hij Nederlands coureur Christian Albers verving. Winkelhock heeft wel een record neergezet. Hij heeft maar één keer meegedaan aan de Grand Prix en heeft wel aan de leiding gestaan. Dat is natuurlijk wel indrukwekkend.

Sylvie en Markus blijken het héél gezellig te hebben gehad tijdens een campagne voor het modelabel MAC Jenas. Het Duitse  WunderWelb schrijft dan ook: “Ze leek zich helemaal op haar gemak te voelen aan zijn zijde en hij kon ook niet stoppen met grijzen. Niet alleen professioneel zitten de twee op dezelfde golflengte, ook privé lijkt Markus Sylvie aardig gevonden te hebben”.