Sylvie geniet van het vrijgezellenleven

Maar naast de betoverende beelden en de luxueuze levensstijl die ze veelal deelt op haar Instagram pagina, is er ook nieuws over haar liefdesleven. Sylvie, die eerder relaties had met verschillende bekende namen, heeft onlangs aangekondigd dat ze weer single is. Haar eerdere relatie met ondernemer Wim Beelen liepen namelijk aan het begin van het jaar stuk. Ondanks deze wending in haar persoonlijke leven lijkt ze zich momenteel te concentreren op haar ontspanning en (mogelijke werk) in Dubai.

Een heel erg uitdagend jurkje

De blondine deelde recentelijk een reeks foto’s op haar sociale mediaplatform waarin ze pronkt met haar verbluffende schoonheid in een outfit die weinig aan de verbeelding zal overlaten. Sylvie kiest hier voor een uiterst gedurfde look! Op de foto’s durft ze een erg verleidelijke jurk te dragen die helemaal uitgesneden lijkt te zijn tot bijna haar navel en hiermee een erg diep decolleté tevoorschijn tovert.

Onder het bericht zet ze “BACK IN TOWN” waarmee ze wil aankondigen zich weer in het behoorlijk luxe Dubai te bevinden. Achter haar zie je op de foto het prachtige uitzicht die de stad te bieden heeft ’s avonds.

Bekijk de foto’s van het Instagram-account van Sylvie Meis hieronder:

sylvie meis

Sylvie meissylvie meissylvie meis