Sylvana IJsselmuiden stopt (helaas) bij Dumpert

De Dumpert-community is in rep en roer door het nieuws dat Sylvana IJsselmuiden afscheid neemt van haar rol als presentatrice bij Dumpert. Deze getalenteerde dame heeft de harten veroverd van vele kijkers en haar vertrek wordt dan ook als een enorme aderlating gezien. In de afgelopen jaren heeft Sylvana IJsselmuiden zichzelf bewezen als een ster in de online entertainmentwereld. Met haar frisse uitstraling, humor en charme wist ze miljoenen mensen te bereiken via het populaire videoplatform Dumpert.

Het nieuws dat Sylvana afscheid neemt van Dumpert komt dan ook voor velen als een verrassing. Haar optredens waren altijd een hoogtepunt en ze wist met haar spontaniteit en vrolijkheid de sfeer van de video’s altijd naar een hoger niveau te tillen. Met haar kenmerkende lach en gortdroge woordgrappen wist Sylvana menig kijker aan het lachen te maken. Maar dat is nu, bij Dumpert althans, verleden tijd.

“De tijd is gekomen om vaarwel te zeggen aan mijn tijd bij Dumpert”, zo schrijft de geboren Friezin op haar Instagram @sylvana. “Het is een reis geweest vol groei, leermomenten en onvergetelijke ervaringen. Ik heb niet alleen collega’s, maar echte vrienden ontmoet, en samen hebben we veel meegemaakt. Deze plek heeft me geholpen om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Ik ben dankbaar voor de liefdevolle mensen en kansen. Hoewel afscheid nemen altijd moeilijk is, ben ik opgewonden over de projecten en kansen die nu voor me liggen en waar ik mij nu mee bezig kan houden!”

Ze sluit haar bericht af met een dankwoord: “Bedankt, Dumpert, voor de geweldige herinneringen en de kans om te leren. Bedankt ook trouwe/lieve/ soms wat rare reaguurder, want jullie waren de reden dat ik dit zo graag heb gedaan 4 jaar lang en kon doen. Het is tijd om nieuwe avonturen te omarmen en mijn horizon te verbreden en ik hoop jullie ook mee te kunnen nemen op mijn nieuwe avonturen! Dit hoofdstuk heeft dan nu mogen eindigen, maar mijn verhaal gaat verder.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Dumpert is in diepe rouw gedompeld

Het vertrek van Sylvana IJsselmuiden heeft ervoor gezorgd dat Dumpert in rouw is. Deze populair Nederlandse website staat bekend om zijn grappige video’s, maar ook om de presentatoren die deze filmpjes van commentaar voorzien. Sylvana was daarbij een van de grote smaakmakers. Ze zorgde voor vermakelijke reacties, scherpe opmerkingen en een flinke dosis zelfspot. Haar afwezigheid zal dan ook zeker gemist worden door de vele fans van het platform.

Het regent dan ook verdrietige reacties onder de afscheidspost van Sylvana IJsselmuiden. “Nooooooo, wat een aderlating!”, zo schrijft cabaretier Andries Tunru. Weer anderen zien de toekomst van DumpertReeten, de welbekende show die Sylvana onder andere presenteerde, somber in: “Nou daar gaan de torenhoge kijkcijfers van DR.”

Wie weet, gaat Lando Norris ook nog reageren. De Britse F1-coureur probeerde Sylvana ooit te versieren.

Toekomst

Maar laten we niet treuren, want Sylvana heeft aangegeven dat ze niet volledig van het scherm zal verdwijnen. Ze is vastbesloten om haar talenten verder te ontwikkelen en nieuwe avonturen aan te gaan. Wie weet, zien we haar binnenkort wel weer schitteren in een nieuw programma of online project.