Wie is Sydney Sweeney?

Sydney Sweeney is 25 jaar en een Amerikaanse actrice. Haar carrière begon na haar rollen in onder andere The Handmaid’s Tale en Sharp Objects. Na haar rol in de tienerdrama serie Euphoria en The White Lotus heeft ze bij veel mensen een goede indruk gemaakt en sindsdien is haar bekendheid alleen nog maar meer gegroeid. Voor deze rollen ontving ze in 2022 twee Prime Time Emmy Awards nominaties. Sindsdien speelt de actrice in Reality (2023).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

De actrice uit de kleren en deelt het op Instagram

Sydney Sweeney heeft op Instagram 15 miljoen volgers en heeft haar eigen collectie met het lingeriemerk Frankies Bikini’s. Dit maakt ze bekend door middel van foto’s en video’s waarin ze haar prachtige lichaam showt. Haar volgers hoor je zeker niet klagen, veel mannen zien haar namelijk als de perfecte droomvrouw.

Ze ontvangt miljoenen likes en duizenden reacties op de foto’s binnen enkele seconden. Onder een van de foto’s staat de caption “Love Letters by me 💌 introducing my collection with @frankiesbikinis inspired by the girl who follows her heart ♥️ drop 1 coming 3.14”. De laatste foto (waarop ze te zien is in bruine lingerie) is nog niet eens een dag geleden geplaatst en heeft nu al 2.8 miljoen likes. Het lingeriemerk zelf heeft ook foto’s van Sydney Sweeney op hun Instagram geplaatst waarop ze te zien is in een witte bikini die ook wel romantic white wordt genoemd.

Bekijk hieronder de foto’s van de schitterende actrice:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frankies (@frankiesbikinis)