De ‘grijze saaie villa’ in Oostvoorne

De buitenkant van deze meest bekeken villa op Funda is – om heel eerlijk te zijn – inderdaad best wel saai. Er zit niet zoals aan de meeste villa’s een landhuis feeling. De grijze harde stenen geven meer het gevoel van een bedrijfspand. Maar wacht meer eens tot je de binnenkant ziet. Het enige wat je in deze grijze villa in Oostvoorne ziet is luxe. We geven je een kleine ‘tour’ door het huis heen. Laten we gewoon eens beginnen op de begane grond.

 

Wanneer je door de voordeur naar binnen loopt, kom je terecht in een grote hal met een marmeren vloer. Er bevindt zich hier een toilet (ook volledig van marmer aan de binnenkant), een garderobekast en een mooie trap die in een krul naar boven leidt. Wanneer je verder loopt naar de grote glazen deuren, loop je de woonkamer in. Door de open haard en erker is de ruimte gigantisch. Ook hier is de vloer van marmer en zit er bovendien vloerverwarming in. Wel zo lekker luxe. In de woonkamer heb je uitzicht op de tuin. Als je naar de puien loopt kan je via daar het terras op.

funda losstaande villa te koop

Eenmaal verder gelopen vanuit de kamer kom je de keuken binnen. Hier kijk je echt je ogen uit. De keuken straalt pure luxe uit en achterin bevindt zich ook een grote rode leren ingebouwde bank waar je kunt eten. Via de keuken kun je ook verder lopen naar de garage. Ook heb je vanuit de keuken uitzicht op het binnenzwembad. Deze ruimte is schitterend afgewerkt met wee de vloer van marmer en een prachtig plafond.

Tijd om boven eens even een kijkje te nemen. Via het binnenzwembad kan je namelijk naar boven lopen. Daar kom je uit op een overloop met balustrade die uitkijkt op het zwembad. Via deze overloop kan je twee kanten op. Je kunt een slaapkamer met een badkamer inlopen, of je kan de deur naar de gang van alle andere kamers inlopen. De eerste verdieping is niet alleen te bereiken via het zwembad. Helemaal in het begin in de hal kan je ook naar boven komen. In de gang waar je terecht komt, zijn een heleboel deuren. Zo kan je naar de master-bedroom, de vier overige slaapkamers, twee badkamers, inloopkasten en de toegang naar de grote opbergzolder.

Wat is de vraagprijs op Funda?

De woning is gelegen aan de Egelantierlaan 13, te Oostvorne. Met een woonoppervlakte van 415 m2, een perceel van 4.025 m2 én maar liefst vijf slaapkamers, heb je meer dan genoeg ruimte voor een grote familie (of meer). De vraagprijs van deze woning is €1.895.000,- Zie hieronder meerdere foto’s van deze opvallende villa:

keuken van marmer te koop funda

villa met marmer te koop toilet

funda villa met zwembad oostvoorne te koop