De carrière van Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal is een 42-jarige acteur uit Amerika. Hij was op jonge leeftijd al bezig met acteren en maakte op 11-jarige leeftijd zijn filmdebuut in City Slickers en kreeg daarna nog een rol in Oktober Sky. Vervolgens bemachtigde hij een rol in de film Donnie Darko. Hierin maakte schitterde hij zo goed, dat hij genomineerd werd voor Independent Spirit Award voor beste acteur. Verder heeft hij in nog veel meer bekende films gespeeld zoals Prisoners en Spider-man: Far From Home. Hij werd genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in Brokeback Mountain en won nog veel meer prijzen, zoals een BAFTA Award.

We weten in ieder geval van wie hij deze talentvolle genen heeft omdat zijn vader Stephen Gyllenhaal namelijk regisseur is en zijn moeder Naomi Foner is producer en scenarioschrijfster. Het werd er dus ook met de paplepel al ingegoten.

Jake Gyllenhaal in de UFC-ring

Jake Gyllenhaal werkt samen met UFC-ster Conor McGregor voor de remake van de film Road House uit 1989. In de remake van deze film heeft Jake Gyllenhaal de hoofdrol en speelt hij een voormalige UFC-vechter die een baan als uitsmijter krijgt in een kroeg. Voor de opnames stapte hij afgelopen weekend in de kooi in een uitverkochte zaal in de T-Mobile Arena. Tegenover hem stond stond de UFC-vechter Jay Hieron om een spectaculaire scène op te nemen voor de film. In de sportfilm Southpaw was iedereen al verbaasd door de fysieke gesteldheid van de acteur en ook in de nieuwe film lijkt deze man beestachtig fit. Bekijk de video’s hieronder: