Waarom zou je eigenlijk moeten manifesteren?

Manifesteren klinkt vaak enorm zweverig, maar het is een stuk minder zweverig dan dat je denkt. Het is iets wat je doet wanneer je bepaalde doelen hebt in je leven. De theorie achter manifesteren is bedacht door te kijken naar het het universum. Het universum bestaat namelijk volledig uit trillingen, die we ook wel frequenties noemen. Wanneer deze frequenties gelijk aan elkaar zijn, zoeken ze elkaar op.

Dit werkt ook zo met menselijke energieën, gedachtes of woorden. Simpelweg gezegd: wat je uitdraagt, trek je aan. Wanneer jij dus een doel voor ogen hebt en dit maar vaak genoeg herhaalt, zou het dus op je pad moeten komen. Sommige doelen moeten natuurlijk gewoon gehaald worden door middel van motivatie.

Wat is de 369-methode?

Cijfers hebben een betekenis. Zo is het cijfer 3 een belangrijk cijfer in de numerologie. De drie staat namelijk voor de energie en onze connectie met het universum. Nummer 6 staat voor onze interne kracht en nummer 9 zorgt ervoor dat we niet meer aan onszelf gaan twijfelen. Al deze cijfers bij elkaar zouden dus een erg krachtig effect op ons moeten hebben.

Ben je nu benieuwd hoe je op deze manier moet manifesteren om jouw doelen te kunnen bereiken? Het is namelijk erg makkelijk. Je hoeft maar drie stappen uit te voeren:

  1. Schrijf in de ochtend (zo specifiek mogelijk) drie keer jouw doel op.
  2. Schrijf in de middag dit doel zes keer op.
  3. Schrijf in de avond nogmaals dit doel negen keer op.

Dit is alles wat je moet doen. Hoe simpel is dat?!

369-methode manifesteren

De 369-methode gaat viral

Het kan zijn dat je deze methode al een keer voorbij hebt zien komen op bijvoorbeeld TikTok. Dat komt omdat dit helemaal viral is gegaan. Je ziet wel dat de doelen die deze mensen stellen vaak erg klein zijn. Zo zie je vaak dat mensen manifesteren op het krijgen van een berichtje van hun crush of iets dergelijks. In deze video’s zie je wel vaak resultaat. Ben je dus misschien aan het hopen op die nieuwe baan, een hoger salaris of heb je andere doelen die je graag wilt bereiken? Het is zeker de moeite waard om het uit te proberen!

@awakenedoliver2 Have you ever tried Tesla’s 369 method before? #nikolatesla369 #tesla369 #369manifestation #spiritualitytok #awakened ♬ Space image meditation music(829483) – AM-F7(Rumors Ambient Project)