Wij mannen hebben er wel een handje van: dingen wel – of juist niet – doen en er geen moment bij stil staan. Echter kan dit soms cruciale gevolgen hebben, vooral als het om je auto gaat. Die wasbeurt eens in de zoveel weken is wel vriendelijk, maar simpelweg niet genoeg mannen. En die autocheck moet je niet pas uitvoeren wanneer er daadwerkelijk iets mankeert aan jouw waardevolle vierwieler, je vertrouwt er immers elke dag op en bent er afhankelijk van.

We moeten ons nu gewoon beseffen dat de aandacht die je aan je auto besteedt bepaalt hoe lang jij ervan kan genieten. Jij bent degene die de levensduur beïnvloedt (misschien zelfs bepaalt) en niemand anders. Met behulp van goede service kun jij dagelijks zorgeloos in jouw vierwieler stappen. Je dient simpelweg alleen je auto toe te vertrouwen aan de vakkundige merkmonteur.

Auto check Suzuki

Door wie kan je het beste het auto onderhoud laten uitvoeren?

Iedere autobezitter heeft wel te maken gehad met de kleine en de grote beurt, de meest ‘vanzelfsprekende’ onderhoudsbeurten. Hoewel de frequentie van deze beurten afhangt van het type auto, hoeveel jij per jaar rijdt en de huidige kilometerstand, is het een feit dat deze beurten minder vaak plaatsvinden dan tientallen jaren geleden. Misschien denken we dat de moderne auto’s van vandaag de dag meer kunnen hebben, maar dat betekent niet dat de auto voor zichzelf kan zorgen. Daarom is het van belang dat jij de auto de aandacht geeft die de auto verdient, met professionele service en een geregelde auto check.

Over één ding zijn we het ongetwijfeld met elkaar eens: de uitgaven aan onderhoudsbeurten zien we vaak als ‘onvoorziene’ kosten. Echter hoort het er gewoon bij. Ze zijn nodig om de auto in topconditie te houden, waardoor jij dag in dag uit zorgeloos kan genieten van jouw auto. Knoop één ding dan ook goed in jullie oren: als je geld uitgeeft aan het onderhoud, doe het dan ook goed. Wees slim en laat het uitvoeren door een merkdealer en de daaraan verbonden garages. Hierdoor ben jij verzekerd van onderhoud met de deskundigheid van het merk, plus vele extra’s.

Auto check Suzuki

Totale service voor jouw auto

Laten we maar met de deur in huis vallen: een merkdealer heeft veel voordelen. Je bent niet alleen verzekerd van de deskundigheid van de monteurs, ook profiteer jij van verschillende garanties. Hierdoor steekt merkonderhoud in onze ogen er met kop en schouders bovenuit, met de complete service van Suzuki als paradepaardje.

Doordat het Japanse automerk de complete service niet alleen aanbiedt voor nieuwe auto’s, maar ook voor alle Suzuki occasions, wordt de lat enorm hoog gelegd. Bovendien wordt deze dienst alleen maar versterkt door de Suzuki Service Card, die je cadeau krijgt bij een VOS-onderhoudsbeurt, waarmee jij altijd gratis langs kan komen om je bandenspanning en oliepeil te laten controleren. Ook is het met deze card mogelijk om gratis software-updates uit te laten voeren en kan je zonder afspraak langskomen voor kleine reparaties. Als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog één jaar gratis pechhulp, 24/7 in heel Europa en aan huis. Voor alle Suzuki’s ooit gemaakt. We zeiden het al: vele extra’s.

Auto check Suzuki

 

Mocht jij nou echt de Crème de la Crème van de auto check in handen willen hebben, dan kun je voor slechts €29,- per maand de Suzuki Service Card Extra kiezen. Hiermee krijg je onder andere een gratis auto check (zowel zomercheck als wintercheck), sterreparaties en ieder jaar gratis een APK-keuring. Dit maakt de keuze voor een merkmonteur wat ons betreft nog vele malen eenvoudiger.

Nu weet jij ook wat er allemaal bij een auto check komt kijken

Hoe we tientallen jaren geleden nog weleens verrast konden worden door de gang van zaken bij een dergelijke autocheck, is het proces vandaag de dag vele malen transparanter. Door de service volledig uit te lichten en diverse opties te bieden, wordt gestreefd naar de beste service voor iedere consument. Zo hoef jij jezelf helemaal geen zorgen te maken over je auto en kan jij je richten op de andere zaken in je drukke leven.