Prinses van de ijsbaan

Naast de oogverblindende Jutta Leerdam en natuurlijk de Mooiste Sportvrouw van 2022, Irene Schouten, hebben we ook onze prachtige Suzanne Schulting. Ze is geboren 25 september 1997 in Groningen en is een Nederlandse shorttrackster maar ook een langebaanschaatser. Ze werd de eerste Nederlandse olympische kampioen in het shorttrack. Dit deed zij op de Olympische Winterspelen 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea. Maar het blijft natuurlijk niet bij één medaille voor deze dame Ze haalde ook brons op de 3000 meter aflossing. Ook won ze op de Winterspelen van 2022 in Peking twee gouden plakken, een keer zilver en nog een keer brons. Wat een topper!

Het nieuwe appartement van Suzanne Schulting

Suzanne heeft een leuk optrekje gekocht in de Pijp in Amsterdam. Het gaat om een tweekamerappartement, die ze gekocht heeft voor 585.000 euro. Dat terwijl de vrijdag prijs een ton lager lag, op 485.000 euro. Overduidelijk dat Suzanne potentie zag in haar huisje. Het fijne aan de woning is dat hij ook nog dit jaar volledig gerenoveerd is en dat Suzanne er zo kan gaan wonen. Maar wat krijgt ze er verder voor?

Het appartement heeft een oppervlakte van  49 vierkante meter en beschikt over een slaap- en een badkamer. Verder zijn er vele hoge ramen in de woning aanwezig, deze zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De luxe woonkeuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur, de rest van de woning heeft vloerverwarming dus Suzanne Schulting hoeft zich geen zorgen te maken over koude voeten. Ook komt haar nieuwe paleisje met een tuin en een terras, die ook nog is voorzien van dubbele heaters. Heerlijk. Check hieronder meer foto’s of kijk op de website van BekendeBuren:

woning suzanne schulting

Appartement schaatster amsterdam suzanne schulting