Handige weetjes voor in de keuken

De grote brokken zout of peper die ze altijd in een restaurant hebben. Heerlijk. Grof zout of grove peper is heerlijk om bij je maaltijd te hebben. Je probeert altijd dit soort restaurant dingen in je huis te krijgen om echt dat uit eten gevoel in je eigen woonkamer te creëren.

Deze grote brokken zout en peper kan je dus, tot in zekere hoogte nabootsen met jouw eigen pepermolen thuis. Want wist je dat veel van de normale pepermolens twee verschillende standen hebben? Nee, wij ook niet. Dé geheime functie van de supermarkt pepermolens die veel mensen niet weten.

De geheime functie van de supermarkt pepermolens

Dit zijn gewoon de normale supermarkt pepermolens uit de supermarkt, maar ze hebben een geheime functie. Als je dus de draaikop omhoog trekt, dan komt hij in de tweede stand terecht. Bizar. Nooit geweten in al die jaren.

Wij hebben het even uitgetest met en als je de draaikop omhoog trekt, dan komen er grotere stukken peper uit. Ideaal voor als jij daar van houdt. Het is bijvoorbeeld ideaal om de tweede stand te gebruiken als je steak gaat eten. Grote stukke peper voor een echter pepersteak. Heb je geen zin om helemaal zelf steak te maken of heb je de goede apparatuur er niet voor? Dan hebben we voor jullie de beste plek in Nederland om steak te eten.

Jim Meijers kwam erachter toen hij 35 jaar was. Hoe oud was jij toen je erachter kwam dat de pepermolen twee standen heeft? Aan het aantal reacties en likes te zien, waren er nog veel meer mensen die geen idee hadden van dit pepermolen geheim. Wij gaan in ieder geval elke keer de tweede stand nu uittesten bij elke molen die we in onze handen krijgen. We weten dat jullie nu ook gaan kijken.