Super Mario party

De Mario games hebben altijd al gezorgd voor veel gezamenlijk plezier. Van eerdere Mario Party edities tot aan Mario Kart. Het competitieve maar toch simplistische spelelement zorgt voor veel strijd in elke huiskamer. Super Mario Party probeert zo goed mogelijk met zijn tijd mee te gaan en heeft een aantal leuke, nieuwe features.

Super Mario Party MAN MAN

Koppelen van consoles

De Nintendo Switch biedt spelers de mogelijkheid met én zonder televisie te spelen. Wanneer je echter 2 van de consoles met elkaar verbindt, kan je ze op verschillende manieren naast elkaar leggen. Op deze manier krijgen spelers een hele dynamische speelervaring

Meer strategie

Er is ook wat meer strategie toegevoegd aan de game. Natuurlijk zijn er nog steeds meer dan 80 minigames, maar dat is niet alles. Personages hebben bijvoorbeeld hun eigen dobbelsteen met specifieke risk/reward eigenschappen. Dit voegt een nieuw element van strategie toe om je achterstand om te buigen of voorsprong juist te behouden….

Online

Mocht je regeren in de huiskamer en zijn je vrienden geen waardige competitie meer, dan kan je nu ook online spelen. In sets van 5 minigames kan jij je skills in minigames testen tegen spelers van over de hele wereld.

 

Ben je echt overtuigd van dit nostalgische spel in een nieuw jasje? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Hij is verkrijgbaar sinds afgelopen vrijdag 5 oktober. Dus roep je maten bijeen, haal de beste mannelijke snacks en maak ze allemaal in.