Een miljoenenvilla in Arnhem staat te koop

Deze designvilla op Noordereiland 3 ligt op de oever van waterplas De Schuytse Laak in Arnhem. De watervilla staat nu te koop voor 1.950.000 euro op Funda en biedt een woonoppervlakte van 263 vierkante meter. De woning beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen en ligt ook in de buurt van een basisschool, supermarkt en bushalte.

 

Wat heeft de Funda-advertentie te melden?

Het interieur van deze prachtige woning wordt vooral omschreven als warm en smaakvol. Je krijgt het gevoel alsof je door een super de luxe hotel loopt door het gebruik van exclusief marmer en hardsteen.

watervilla arnhem te koop luxe

Met de schuifpui kun je vanuit de woonkamer het terras bereiken. Ook beschikt de woning over heerlijke wellness-ruimte met een whirlpool en gym. En dat is nog lang niet alles, de woning is namelijk ook ideaal als je nog een student bent. Er is namelijk een studiekamer die met stalen deuren afgesloten kan worden van de woonkamer zodat niemand je kan storen.

De keuken is een echte droom voor elke chef en is voorzien van luxe inbouwapparatuur en een lange kastenwand met kookeiland van wel bijna zes meter lang. Dit vormt samen de inrichting van de keuken en is aangevuld met een wand van lavastenen. Door een van de kast deuren kun je een praktische bijkeuken bereiken met aansluitingen voor een droger en wasmachine.

Op de eerste verdieping kun je de slaapkamers en badkamers bereiken via een ruime overloop. De masterbedroom is (zoals verwacht) chique ingericht en is voorzien van een walk in closet en zandkleuring behang. Vanuit het bed heb je een prachtig uitzicht naar buiten en er komt veel daglicht binnen door de grote glazen pui. De en-suite badkamer is voorzien van een vrijstaand zwart bad, een meubel met marmeren wasbakken en messingkranen. In de tweede badkamer bevindt zich een luxe stortdouche, badmeubel en een wandcloset. Voor de rest zijn er drie ruime slaapkamers beschikbaar. Bekijk hieronder de foto’s van de prachtige villa in Arnhem:

de watervilla op Fundade watervilla op Funda