Houd het simpel en eenvoudig met een suède jas

Een stijlvolle suède jas heeft enkel een spijkerbroek en een wit t-shirt nodig om tot zijn recht te komen. Geen poespas voor de man die zijn outfit makkelijk houdt, maar zich toch wil onderscheiden door middel van dit zachte, verfijnde jasje. De beste kleurcombinatie is lichtbruin of olijfgroen leer met een blauwe jeans. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden, zoals een lichte, grijze broek met daarboven een blauwe, suède jas. Om in de denim sferen te blijven is het een aanrader om de combinatie van het suède jasje met een denim shirt te proberen. Stijlvol en tijdloos.

Screen Shot 2015-08-29 at 15.33.15

Speel met verschillende structuren

Wanneer het zachte suède wordt gecombineerd met een robuuster weefsel, ontstaat er een sterk contrast in je gehele outfit. Deze spanning geeft al een dusdanig effect waardoor er binnen hetzelfde kleurenpalet geëxperimenteerd kan worden. Als jij graag strakke outfits in dezelfde kleur draagt, ook wel ton sur ton kleden genoemd, dan is dit dé oplossing om iets te laten gebeuren in je outfit. Een goed voorbeeld is deze foto hieronder waar het dik geweven wol wordt gecombineerd met dezelfde kleur suède jasje. Je hebt eigenlijk geen andere kleuren meer nodig om een stijlvolle outfit samen te stellen.

Screen Shot 2015-08-29 at 14.47.52

Combineer het met een formele outfit

Wil je een scherp randje geven aan je pak? Dan kan je ervoor kiezen om een suede jas als buitenste laag te rocken. De strakke katoenen stof van het dagelijkse pak leent zich voor de structuur van suède, waardoor het een prima jas is voor de man die zich wilt onderscheiden. Zorg er dan wel echter wel voor dat je gaat voor een classy model, zoals een stijlvolle bomber of een suède harrington jacket.

Screen Shot 2015-08-29 at 15.28.34

Onze selectie suède jassen voor mannen:

 

Mocht jij nog op zoek zijn naar een ander soort jas? Wij selecteerden de stijlvolste lente jassen voor mannen.