Muzikale bezorgservice van Subway

Even genieten van een lekker broodje in de Subway kan helaas niet, maar daar is de perfecte oplossing voor bedacht. Aangezien het in deze tijden moeilijk is om samen te zijn met je vrienden en familie bedacht Subway een muzikale delivery-actie om mensen te verrassen, namelijk de ‘Message in a Sub‘.

Dit leuke initiatief doet Subway samen met zanger Jayh. Met hem gaat Subway langs de deuren om persoonlijk gezongen berichten te bezorgen. Op deze ludieke manier kan jij jouw vrienden of familie verrassen door op afstand iets moois, liefs of grappigs te vertellen. Wat je hen graag wil vertellen, is up to you.

Muzikale bezorgservice

Jouw boodschap in een lied

Heb jij een speciale boodschap voor een vriend, vriendin of kennis die je erg hebt gemist de afgelopen tijd? Dan is dit een leuke manier om dat aan hen te laten weten. Zo zong Jayh voor Claudia, de beste vriendin van een vlogster en schrijfster van Jamie Li al een fantastische akoestische versie op ‘Mooie Dag’. En die gaat als volgt: “Blijf zoals je bent, Zij is blij dat zij jou kent. Jij bent jij bent. Mooi zoals je bent. Jij bent jij bent. Speciaal zoals je bent“.

Ook Niek Marijnissen, oud-deelnemer van de Bachelorette met Gaby Blaaser, verraste zijn goede vriendin Sanne, die hij al lang niet heeft kunnen zien. Hoe dit stond stand is gekomen zie je in onderstaande post van Subway Nederland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Subway (@subwaynederland)

Hoe kan je deelnemen?

Gelukkig kan je wel altijd nog bij Subway een sub afhalen of een sub bestellen, zodat je gewoon vanuit je home office of op een lui dagje alsnog kan genieten van een lekker broodje. Maar tot 14 januari kan iedereen vrienden en familie nomineren voor een muzikale bezorging. Hoe doe je dit? Ga naar de Instagram van Subway (@subwaynederland) en laat onder de post weten waarom jouw vriend of vriendin in het zonnetje gezet moet worden. Wie weet ben jij een van de winnaars en staat Jayh Jawson op 16 januari bij op de stoep met een heerlijk verse Sub en uiteraard een prachtig gezongen nummer.