Studentenhuis in Groningen staat te koop

Het volledig vergunde studentenhuis in Groningen staat op een perceel van 120 vierkante meter en ligt op steenworpafstand van het Campus Groningen in Zernike. Perfect dus voor studenten. In totaal heeft het huis een woonoppervlakte van 139 vierkante meter verspreid over drie woonlagen. De woonkamer en keuken zien er precies zo uit zoals je verwacht van een studentenwoning. Zo heeft het zitgedeelte vijf banken, kerstverlichting als lampen en overal rotzooi. In de keuken staan daarentegen overal bierflesjes en het straatnaambord valt niet te missen.

 

Verder heeft het huis vijf slaapkamers. Eentje op de begane grond, drie op de eerste verdieping en de laatste bevindt zich op de tweede verdieping. Zoals ze in de beschrijving claimden, zien deze er inderdaad netjes en vrij groot uit. Zo heeft elke kamer ruimte voor minstens een tweepersoonsbed, een kast en een bureau plus stoel. Op de eerste verdieping is er ook een badkamer met een bad, een douche, een wastafel en een toilet. Mochten meerdere mensen tegelijkertijd naar de wc moeten, wees gerust, want dit studentenhuis heeft een extra toiletruimte op de begane grond. Daarnaast bevat het huis nog een wasruimte met een wasmachine op de tweede verdieping. Als laatste is er een tuin op het noorden met een oppervlakte van 53 vierkante meter. Aan deze tuin grenst een schuur waar je meerdere fietsen in kwijt kan. Ook zou je deze kunnen gebruiken als extra opslagruimte.

studentehuis te koop funda groningen

Wat is de vraagprijs op Funda?

Mocht je geïnteresseerd zijn om dit studentenhuis te kopen? Dan kost dit je 325.000 euro. Aan de huur kun je op een jaarbasis ongeveer 16.000 euro ontvangen. In dat opzicht maakt het wel een interessant object. Zie hieronder meer foto’s van het studentenhuis (Funda):

Rommelig studentenhuis in Groningen - keuken

Rommelig studentenhuis in Groningen - slaapkamer

Rommelig studentenwoning - slaapkamer 2

Rommelig studentenhuis in Groningen - badkamer