Hoodies

Door een hoodie met verschillende stijlen te combineren, creëer je een outfit die meer gebalanceerd is. Een hoodie én een jogging zorgen al snel voor de look dat je net uit de sportschool komt. Deze zogenaamde high-low combinatie zorgt er voor dat jouw skate look zowel voor het weekend als voor doordeweekse dagen geschikt is. Voor een werkdag is een hoodie perfect te combineren met smart trousers, een overcoat en brogues of een paar witte sneakers.

hoodie-casual-streetstyle-manman

Skate schoenen

De typische skater schoenen zijn erop gemaakt om tegen een stootje te kunnen, dat ze grip hebben of waarbij het juist tof is dat ze niet spierwit zijn. Maar naast de functionaliteit, zijn streetstyle schoenen de trend van de laatste jaren. Gelukkig zijn er veel verschillende soorten en maten, waardoor je de style kunt kiezen die bij jou past. Combineer bijvoorbeeld een jogging, met een paar Vans, een wit shirt en een denim jack.

vans-streetstyle-look-manman

Comfortabele broek

Bij een streetstyle look horen comfy trousers. En om een middenweg te vinden tussen de casual look en de ‘extreme’ streetstyle look, kun je kiezen voor een tapered smart pants, of een recht uitlopende cropped pants. Je kunt je look vervolgens zo streetstyle maken als je zelf wilt. Rol je broekspijpen tweemaal op en combineer het met een paar sneakers.

streetstyle-comfortabel-manman

Accessoires

Binnen de streetstyle is de functionaliteit van een kledingstuk toch net wat belangrijker dan de stijl. Maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor accessoires, integendeel. Heel veel accessoires hebben én een handige functie én maken je outfit compleet. Denk aan een pet, zonnebril of de sporty white socks die je streetstyle look compleet maken.

 

Sneakers zijn een belangrijk item binnen je streetstyle look, check dus zeker even dit artikel hoe je sneakers langer mee gaan.