Momenteel worden er flinke voorbereidingen getroffen aan de Nederlandse kust. Zee containers worden opgebouwd, DJ boots worden geïnstalleerd en de drank wordt koud gezet. Allemaal zodat jij deze zomer ultiem kunt genieten bij je favoriete strandtent. Kun jij niet kiezen? Wij hebben onze favoriete strandtenten voor jou op een rijtje gezet:

Woodstock69 – Bloemendaal

Blote voeten, kampvuur, heerlijke beats en alleen maar genietende mensen. Wil jij een heerlijke dag genieten en dansen tot in de late uurtjes? Dan moet jij dit jaar sowieso naar Woodstock 69 in Bloemendaal.

man man strandtenten woodstock

Foto’s via

Republiek – Bloemendaal

Hou je van afwisselende gerechten, lekkere cocktails en een rustige beach vibe? Dan is de Republiek de perfecte spot voor jou deze zomer. De Republiek ademt rust uit maar dat betekent niet dat het er ontbreekt aan een DJ die je dag compleet maakt.

Beach Republiek Man Man Beach Republiek Food Man Man Beach Republiek Interior Man Man

Foto’s via 

Blijburg – Amsterdam

Zandvoort of Bloemendaal is al niet zo ver weg, maar het kan nog veel dichter bij huis. Ja, gewoon in Amsterdam. Blijburg aan zee is naar eigen zeggen een plek waar Amsterdammers en omwonenden samen komen en elkaar ontmoeten. Een vrije plek waar je heerlijk kunt eten, drinken en kunt genieten van live muziek en culturele evenementen.

Blijburg amsterdam strandtenten man man man man strandtenten blijburg

Foto’s via 

Ubuntu – Zandvoort

Ultiem genieten, in stijl. Een uitgebreide lunch en diner kaart, heerlijke sfeer en goede service maken jouw dag compleet. Hier kom je om te relaxen en tot rust te komen.

man man ubuntu strandtenten 2 ubuntu man man

Foto’s via

Naturel – Scheveningen

Geen opsmuk of drukte, maar verstilde schoonheid en ingehouden klasse. Beachhouse Naturel in Scheveningen is de plek om tot rust te komen, op een afgelegen stuk strand.  Je hoeft niet naar Ibiza, want na zo’n dagje rust pak je hem heerlijk door in Club Naturel waar toffe artiesten als Âme achter de draaitafels verschijnen.

man man naturel 2 man man strandtent naturel

Foto’s via 

Barbarossa – Scheveningen

Bij de Barbarossa waan je je heel even in Zuid-Frankrijk. Deze beachclub in scheveningen is niet alleen heel stijlvol maar de keuken is ook heel erg goed. Wil je even een dagje naar de Mediterranée? Dan is Barbarossa zeker geschikt.

Barbarossa Terrace Man Man Beach Barbarossa Exterior Man Man Beach Barbarossa Man Man Barbarossa Living Man Man

Foto’s via 

Whoosah – Scheveningen

Bij de Whoosah kom je voor ontspanning, de lekkerste Asian inspired bites en de dikste feestjes. Joris Voorn, Ida Engberg en David August zijn bij de Whoosah geen vreemde namen. De bijzondere sound, maakt elk feestje tot een succes.

Beach Whoosah Man Man Beach Whoosah Party Man Man

Foto’s via 

Bries – Noordwijk

Bij bries kom je niet alleen voor het strand. Bij Bries kun je naast lekker luieren ook actief mee doen aan een Yogales en elke woesdag hebben ze een echte vismarkt waar je je eigen visje uit kunt kiezen onder het genot van een lekker drankje en fijne muziek. Bries is zeker een bezoekje waard deze zomer.

Beach Bries Man Man Beach Bries Terras Man Man

Foto’s via