Laat je interviewen

Door het beantwoorden van vier simpele vragen kun jij erachter komen wat voor reiziger je bent en maak je kans op een Mystery Trip. Klinkt simpel en dat is het ook. In The All Star Interview, worden er enkele vragen aan je gesteld met betrekking tot reizen, door middel van een interactieve video. Er wordt direct op je gereageerd en je input wordt gelijk meegenomen.

All Star Mystery Trip

1.300 bestemmingen wereldwijd waar jij naartoe kunt. Star Alliance viert dat ze al twintig jaar mensen en culturen verbindt en dat laat ze niet zomaar voorbij gaan. Door middel van het interview komt de ware reiziger in jou naar boven. Aan het einde van het interview heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de All Star Mystery Trip en word je misschien wel naar een nog onbekende bestemming gestuurd. Bovendien kun je aan het einde van het interview aangeven of je aan nóg een wedstrijd mee wilt doen, namelijk de kans om een Mileage Millionaire te worden. Dat betekent dat je 1 miljoen miles kunt gaan spenderen: daarmee kun je alle plekken die nog op je bucket list staan afvinken.

allstar-mysterytrip-manman

Star Alliance

Star Alliance was de eerst wereldwijde luchtvaartalliantie die wereldwijd bereik, erkenning en naadloze dienstverlening aan de internationale reiziger biedt. Het netwerk van Star Alliance bestaat uit meer dan 18.400 dagelijkse vluchten, verdeeld over 1.300 verschillende vliegvelden in 191 verschillende landen. Genoeg keus dus voor je volgende tripje!

Iedere man zou een reislustige vrouw aan zijn zijde moeten hebben, jullie delen mooie ervaringen en jullie zullen je nooit vervelen. En daarom is het ook zo fijn dat je The Mystery Trip niet alleen wint, je mag namelijk iemand meenemen waarmee je samen de mooiste herinneringen maakt. Dus wil jij samen met je partner, beste maat of travelbuddy naar een verrassingsbestemming afreizen? Check dan de site en doe mee aan het interview.