Een woning met een bijzonder hoog afwerkingsniveau

Wanneer je in deze luxe woning met zwembad en jacuzzi wilt wonen dan moet je in Culemborg wezen. Deze stad in Gelderland bevat om en nabij 30.000 inwoners, en ligt op de grens van de provincie Utrecht.

De woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 236 vierkante meter, met een perceel van wel 485 vierkante meter. Deze woning is echter niet voor iedere portefeuille beschikbaar. Met een koopprijs van 1.895.000 euro moet je toch behoorlijk in de buidel tasten. Maar goed, je krijgt er ook wel een hele mooie woning voor terug. In de advertentie op Funda kan je de tekst “Zo zien wij ze zelden!” terugvinden, en daar hebben ze groot gelijk in.

Uiterst fraai vanbinnen

Wanneer je de woning binnenwandelt, dan kan je door een gang doorlopen naar de woonkamer. Hier staat momenteel een ruime eettafel, en een fraai ogende keuken. Al met al ziet dit er meer dan strak uit. Wanneer dit jouw stijl is, dan hoef je vrij weinig meer aan deze ruimte te doen.

Keuken eettafel woning culemborg

De combinatie van hout en wit valt niet over het hoofd te zien, en geeft deze ruimte een klassieke doch moderne uitstraling. De keuken ziet er daarnaast meer dan luxe uit. Een prima plek om lekker te kokkerellen wat ons betreft.

Keuken

Wanneer je iets doorloopt, dan vind je het loungegedeelte. Deze ruimte is heerlijk om met een boek neer te ploffen, om lekker te converseren, of om je favoriete series te bingen. Ook nog leuk: boven de tv kan je ook nog een beamerscherm naar beneden laten rollen. Zo heb je het absolute bioscoopgevoel.

Woning jacuzzi

Voor de harde werkers onder ons, is er ook nog de mogelijkheid om lekker thuis te werken vanuit dit chique ogende kantoor. De glazen wanden zorgen ervoor dat je een lekkere bak licht binnenkrijgt, waardoor je energiek aan de slag kan gaan. Bovendien is deze ruimte geluiddicht, heeft hij een airco, en heeft deze een directe aansluiting op de tuin.

Kantoor jacuzzi

Wanneer je de trap omhoog gaat bevinden zich hier nog drie ‘kinderslaapkamers’. Deze ogen meer dan prima, en zien er klein maar fijn uit. De master oogt nog een stukje ruimer, en lijkt een heerlijke plek om jezelf in te dommelen na een lange werkdag. Bovendien heeft deze ook nog eens een aangrenzende badkamer.

Woning culemborg

De andere badkamer met douche oogt ook meer dan luxe. Vooral de douche ziet er uiterst fraai uit.

Douche

Het buitenleven mogen we ook niet vergeten

Tja, de tuin is ook wel een heerlijk plekje hoor. Allereerst heeft deze tuin een buitenkeuken. Zo kan je op een heerlijke warme dag lekker buiten kokkerellen, en hoef je niet binnen te zweten. Bovendien: wanneer er toch nog sprake is van een plensbui, dan kan je ook nog overdekt zitten.

Keuken jacuzzi

Daarnaast zijn er ook nog heerlijke zwemmogelijkheden. Zo kan je lekker aan de lounge in de jacuzzi, of een subtiel plonsje wagen in dit vriendelijk ogende zwembad. Wij selecteerden een aantal foto’s. Kijk je ogen uit:

funda strakke inrichting modern

woning strakke inrichting

Zwembad woningBubbelbad huis