Het stijlvolste bed, gemaakt door Subu Design Architecture

Dit prachtige kunstwerk is gemaakt voor een loft, gelegen op een steenworp afstand van het strand in Santa Monica, Calofornië. Gecreëerd door de creatieve geesten van Subu Design Architecture en gemaakt van drie meter lange 12 x 12 inch steigerbalken, verankerd door twee gebogen stalen platen aan de hoofdzijde van het bed die tevens fungeren als bijzettafels.

Of wij dit mooi vinden? Zeker. Wil je dit ook? Dat kan, want het is namelijk eenvoudig te maken en er is vrij weinig voor nodig. Om te beginnen natuurlijk een aantal mooie steigerbalken. Naast de materialen voor het bed is eigenlijk alleen nog het slaapgerei over. Een matras met de juiste matras topping, een goede deken, een paar kussens en het klussen kan gaan beginnen.

stijlvolste bed-Subu Design Architecture-bed-wooninspiratie-MAN MAN stijlvolste bed-Subu Design Architecture-bed-wooninspiratie-MAN MAN droombed-slaapkamer-matras-MAN MAN

Mocht je dit tof vinden en wil jij meer inspiratie opdoen om een fijne thuis te hebben? Dat kan! Check dan nog even een van onze wooninspiraties.