De eigenaar, een jonge advocaat, besloot de lege zolder van een gebouw in Sopot, Polen, om te bouwen tot een rustige plek om te ontspannen. Studio Raca Architekci begon met het veranderen van de geometrie van het dak om meer ruimte te creëren in de nieuwe slaapkamer. Bij het raam is een leeshoek gemaakt, met een moderne stoel ontworpen door Hans J. Wegner en een minimalistische zuiver-vloerlamp. Modern meubilair in zwart en grijs vormt een aanvulling op het interieur.

Het werkgedeelte is voorzien van een eenvoudig zwart bureau en een Eames-draaistoel. Een modulaire bank in de hoek wordt door de eigenaar gebruikt als een comfortabele plek om computervideo’s te kijken. Door de geometrie van het dak hebben de ontwerpers besloten een kast te bouwen aan de achterwand, tegenover de ingang. De donkergrijze deuren creëren een goed contrast met het hout en reflecteren de ruimte. Welkom op deze moderne zolderslaapkamer die persoonlijkheid uitstraalt.

Zolderslaapkamer MAN MAN 5 Zolderslaapkamer MAN MAN 6 Zolderslaapkamer MAN MAN 3 Zolderslaapkamer MAN MAN 4 Zolderslaapkamer MAN MAN 9 Zolderslaapkamer MAN MAN 8 Zolderslaapkamer MAN MAN 7 Zolderslaapkamer MAN MAN 2

 

Foto’s via: Studio Race Architekci