Hostel Austin

Het Native hostel, gesitueerd in Texas, is één van de stijlvolste hostels die jij ooit zal zien. Het slaapverblijf was een samenwerking tussen verschillende architectenbureaus en dat zie je gelijk terug aan het interieur. De 12 slaapkamers bieden plek voor maar liefst 68 personen. Dit zorgt ervoor dat dit hostel een hotspot is voor het ontmoeten van andere reizigers.

Hostel Texas MAN MAN 1

Bovendien is genoeg ruimte overgelaten voor een riante woonkamer en keuken. Het gebouw stamt af uit de 18e eeuw en heeft nog kenmerkende versleten bakstenen muren. Dit geeft de kamers dan zowel een rustieke als authentieke sfeer met zich mee. De woonkamer is bekleed met een diversiteit aan spullen. Zwarte lederen stoelen worden afgewisseld met bruinrode banken terwijl de ronde hanglampen zorgen voor genoeg licht. De keuken bestaat voornamelijk uit grijze en zwarte tinten met bruine (houten) accenten als afwerking. De grote tafel midden in d ruimte trekt gelijk de aandacht terwijl het keukenblad en de afwerking een luxe maar rauwe rand meegeven. En hoe vermaak je je dan? De grote bar in het gebouw zal daar zeker bij helpen. Niets is beter dan nieuwe mensen te leren kennen onder het genot van een drankje. Cheers!

Welke kamer kan ik kiezen?

Wil je dit graag boeken? Dan heb je de keuze uit drie verschillende opties. Er zijn kamers voor 4 en voor 6 personen. Deze zijn relatief klein maar beschikken over alle faciliteiten die je maar kan wensen. Wil je voor een luxere optie gaan, dan kan je voor een 6-persoons suite gaan. Bij de suite zitten vier enkele bedden en één king size bed. Het vetste is nog wel de Romper Room. Hiermee kan je met 10 vrienden op één kamer slapen en heb je genoeg ruimte om een feest te geven waar gemakkelijk 40 man plaats kan nemen. Niet verkeerd voor een hostel toch?

Hostel Texas MAN MAN 5 Hostel Texas MAN MAN 7 Hostel Texas MAN MAN 9 Hostel Texas MAN MAN 3 Hostel Texas MAN MAN 8 Hostel Texas MAN MAN 11 Hostel Texas MAN MAN 6 Hostel Texas MAN MAN 2 Hostel Texas MAN MAN 10 Hostel Texas MAN MAN 4

Er zijn veel unieke hotels en hostels maar je moet het wel weten. Texas is misschien iets te ver voor jou, maar dan kan je nog steeds op vakantie gaan. Laat je meenemen door dit surf hotel en pak de mooiste golven.