Steven Bergwijn laat de hoofden draaien met een prachtige auto

Hoewel het eerste jaar voor Steven Bergwijn bij Ajax niet echt om over naar huis te schrijven was, deed de getalenteerde buitenspeler zichzelf eind 2022 een mooi cadeau, en wel een heuse Audi RS6 Avant Johann ABT Signature Edition. Nieuwprijs: zeker € 314.950. Dat kan hij zich overigens prima veroorloven, met een geschat jaarsalaris van over de € 4 miljoen.

De Audi RS6 Avant Johann ABT Signature Edition is een exclusieve versie van de RS6 Avant. In samenwerking met de Duitse tuner ABT Sportsline heeft Audi deze speciale editie gelanceerd. Er zijn er wereldwijd slechts 64 van gemaakt!

Sportief en saillant in optima forma

Bergwijn is natuurlijk een topsporter, maar zijn boodschappenkarretje is dat 0ok. Onder de motorkap krachtige V8-motor, die maar liefst 800 pk levert. Daarmee kan de voetballer in maximaal 2,91 van de 0 naar de 100 kilometer per uur accelereren, met een maximumsnelheid van liefst 330 kilometer per uur. Bizar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VDH Automotive (@vdhautomotive)

De voetballer werd er in gezien toen hij door de straten van Amsterdam-Zuid reed. Een transfer hoeven we van hem dan ook niet te verwachten, zeker na zijn teleurstellende jaar met Ajax, waarmee hij naast alle prijzen greep en slechts derde eindigde. De aanvaller werd in de zomer van 2022 naar jarenlange geruchten losgeweekt bij het Engelse Tottenham Hotspur voor een recordbedrag van € 32 miljoen, maar kon de torenhoge verwachtingen eigenlijk geen enkel moment waarmaken.

Steven Bergwijn staat tevens bovenaan de lijst van de best betaalde spelers van Ajax. Geen wonder dat de pijlsnelle vleugelaanvaller zich dergelijke luxe voertuigen kan veroorloven.