Steve-O en zijn afvalreis

Steve-O, die onlangs van het bruisende Los Angeles naar het rustige Tennessee verhuisde, liet zijn volgers op Instagram zien hoe zijn nieuwe leven op een $ 2 miljoen ranch met zijn verloofde Lux hem heeft geholpen om in topvorm te komen. Op 11 mei deelde hij trotse foto’s van zijn indrukwekkende transformatie en schreef: “Deze foto’s zijn drie maanden en TWINTIG POND verschillend! Volgende maand word ik 50, en ik besloot Vader Tijd zo hard mogelijk in de noten te schoppen door zo gezond mogelijk te worden.”

De reacties op zijn bericht waren overwegend positief, met fans die hem aanmoedigden en zijn vastberadenheid prezen. “LETS GO CHAMP!!!! Gezondheid is de enige rijkdom,” reageerde een enthousiaste volger. Een ander schreef: “Je ziet er 10 jaar jonger uit.” De steunbetuigingen stroomden binnen van mensen die zijn toewijding bewonderden, vooral gezien zijn verleden en zijn inspanningen om nuchter te blijven.

Toch was niet iedereen even enthousiast. Kritiek was er ook, met opmerkingen over het vermeende gemak waarmee beroemdheden gewicht verliezen. Een volger merkte op: “Ik hou van Steve-O, maar ik word zo moe van beroemde mensen die doen alsof het zo makkelijk is om af te vallen. De gewone persoon heeft niet de connecties zoals zij.” Een ander vroeg cynisch: “Met of zonder ozempic?”

steve o

De herboren stuntman

Desondanks blijft Steve-O vastbesloten om zijn gezonde levensstijl voort te zetten. Hij is openhartig geweest over zijn uitdagingen, inclusief een incident waarbij hij talkshowhost Bill Maher vroeg om geen marihuana te roken tijdens hun interview om zijn nuchterheid te beschermen. Toen Maher dit naar verluidt weigerde, annuleerde Steve-O het interview, wat tot verontwaardiging bij zijn fans leidde.

Steve-O’s nieuwe leven op de ranch lijkt hem goed te doen. Met zijn 50ste verjaardag in aantocht, laat hij zien dat het nooit te laat is om je gezondheid en welzijn serieus te nemen. De entertainer heeft duidelijk laten zien dat hij nog steeds de energie en vastberadenheid heeft die hem ooit beroemd maakten, maar nu met een gezonde draai.